Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bevettem egy magneB6-ot, de a...

Bevettem egy magneB6-ot, de a vasat még ma nem. Ha egy óra mulva beveszem rá az nem gond?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert nem szoktam magnét szedni de most fáj a pocim és jobbnak láttam hogy egyet bekapjak,meg itt sokaktól olvastam hogy jó ha szedjük.De a reggeli vasat elfelejtettem és nem akartam egyből rá bevenni.Vagy akár most be is vehetem rá akkor sem lesz gond?Vagy inkább várjak valamennyi időt a két tabi közt?
2009. júl. 17. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Dehogy gond, ezek "csak" vitaminok! :) Vedd be nyugodtan.
2009. júl. 17. 16:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy szántál rám időt és válaszoltál!:-)))
2009. júl. 17. 16:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Én reggel beveszek a Béres Magnézium+B6-ból egyet, délben egy jódtablettát, este pedig egy vastablettát. Több gyógyszerre is rá van írva, hogy más gyógyszerekkel egyidejűleg ne vegyük be, mert gátolhatja egyik a másik felszívódását.

Úgyhogy jól tetted, hogy nem vetted be egyszerre!

2009. júl. 17. 18:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja, és a vasat MINDIG telt gyomorral vedd be, akkor nem fog kínozni a székrekedés (bár ezzel valószínűleg nem mondtam újat)!
2009. júl. 17. 18:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen válaszolok, ha tudok. :) (első vagyok). Én pedig köszönöm, hogy reagáltál rá. (kevesen szokták megköszönni).
2009. júl. 17. 21:40
 6/8 A kérdező kommentje:

Tényleg köszi mindenkinek a válaszát!!!:-)))

Igazából 30

2009. júl. 17. 22:53
 7/8 A kérdező kommentje:

Jajj nemtudom mit nyomtam meg de elküldte befejezetlenül:-)))

Szóval 30 perc eltelte után vettem be a vasat,de remélem tényleg nem okoztam valami "galibát".

2009. júl. 17. 22:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja és kedves harmadik válaszoló.A vastól nemtudom miért de nincs székrekedésem talán mintha az elején lett volna de már régóta szinte hasmenésem van.Ez vajon jelenthet valamit?
2009. júl. 17. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!