Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A fájó pocak is jele a terhess...

A fájó pocak is jele a terhességnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már 3-4 hete nagyon sokat fáj a pocakom,duzzadt/kemény is sokszor,2 naponta van székletűrítésem,ha nem ritkábban.

Mostanában szédelgek és sokszor van émelygés is,de mikor felér akkor csak 1 kis "böff" jön,nem hánytam még 1szer sem.

Menstruáltam rendesen,de már túl vagyok jópár teszten,amik negatívak lettek.

Már 1 hónapja nem szedek tablettát,és természetesen védekezünk gumival a párommal.

Lehet ez mégis terhesség,vagy egyszerűen a gyomrommal van próbléma?

Válaszoljatok kérlek,mert aggódom nagyon,csajok!

Köszönöm előre is!

2007. aug. 22. 15:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt így elég nehéz megmondani.

Persze a has duzzadása lehet terhsesség jele, ahogyan a hányinger is, bár én egyiket se tapasztaltam. Mindenkinél más.

Lehet, hogy a gyógyszer abbahagyásnának mellékahtása.

De az is lehet, hogy a gyomroddal van probléma.

Menj orvoshoz, először nőgyógyászhoz, és ha nem vagy terhes, akkor keresd fel a háziorvosodat, és kérj egy kivizsgálást.

2007. aug. 22. 15:08
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A pocak fajdalma lehet rossz emesztes vagy renyhe belmukodes. A renyhe belmukodesen meg kell probalkozni segiteni a kov. modon. Ehgyomorra meg kell inni egy pohar langyos vizet, es csak kb ugy 20-30 perc mulva reggelizni, ha nem hasznal akkor azt javaslom,hogy gysztroskopiai vizsgalatot kerni az orvostol.
2007. aug. 22. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!