Hogyan történjen/mit tartalmazzon a terhesség írásos bejelentése a munkahelyen?
Figyelt kérdés
Az új Munka törvénykönyvkönyv szerint 2012. július 1-től a kismama köteles ÍRÁSBAN bejelenteni a terhesség tényét (csak ezesetben él a felmondási védelem, egyéb jogok stb...).
Tudnátok nekem abban segíteni, milyen szövegezése, tartalma, formája legyen ennek az írásos bejelentésnek? Ha írt már ilyet valaki, tudna egy mintát küldeni?
Nagyon köszönöm!
2012. júl. 30. 11:12
11/11 anonim válasza:
beszéltem egy ügyvéddel. Semmivel se ér többet ha ő küldi mintha én küldeném. Nem életszerű, hogy üres papirokat küldözgessen az ember ilyen esetben így tökéletesen elegendő tértivevényesen feladni a cégnek. amint átveszik az már kézbesítésnek minősül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!