Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt lehet protexin...

Terhesség alatt lehet protexin- gynophilus hüvelykapszulát használni?

Figyelt kérdés
7 hónapja szültem és most ismét babát várok, szülés óta folyamatosan be vagyok gyulladva, vagy fertőzésem van. Többször próbálták kikezelni, de nem sikerült. Ha esetleg valakinek van valami jó tanácsa hogy meggyógyuljak azt nagyon megköszönném!
2012. júl. 30. 08:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Kipróbálhatod de ne lepődj meg ha narancssárgás folyásod lesz. Én nagyon beparáztam mikor megláttam a narancsos betétet 27 hetesen. De ettől volt. Amúgy nem nagy sztori ez sem.
2012. júl. 30. 08:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat. És neked használt vagy nem?
2012. júl. 30. 08:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem mi lett Veled utána? 7 hetes vagyok, de bakteriális fertőzést mutatott ki a tenyésztés. A dokim nem tud semmit felírni, mert a megadott antibiotikumok nem javasoltak az első trimeszterben. Használtad a gynophilust? Használt? Köszönöm előre is.
2014. márc. 20. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!