Ki mikor vette meg a babakocsit? Hány hetesen? Milyet, és mennyiért?
Szia! Mi is kb. 30 hetes korban vettük meg. A kedvenc babakocsimat vettétek meg!!! Gratulálok hozzá, és használjátok egészséggel!!!! Őszintén meg kell mondanom, hogy csalódott voltam, amikor mi nem azt vettük meg, pedig azt néztük ki, arany színben, de sajnos az ész győzedelmeskedett!!!! Szóval mi is ABC Design-t vettünk, de a miénk Rodeo típusú. A Brendonban 170 ezer lett volna, de Vaterán megtaláltuk 96 ezerért(teljesen új). Így elég sokat spóroltunk.
Boldog Babavárást, és majd babázást!!
34 hetes km.
Az elsőt 14 hetesen, ennek nem volt márkája. Aztán jött egy Quinny Freestyl majd most egy Jane Slalom, ahogy nő a baba változnak az igények. Következő egy Stokke lesz.
Nem Mo. élek, használtam vettem őket. A Jane a legjobb szerintem.
Mi Kunert VIP babakocsi vettünk 24 hetesen 37 000ft-ér.
25. héten vettünk egy szinte újat a vateráról, 15E-ért.
Szintén szürke-narancs kombináció.
Ilyet vettünk, de zöld- barna színben ,januárban (március elején szültem):
50 ezer forintba került.
mi Pierre Carden ps-692 3in1-et vettünk 18 hetesen. a babaexpon 20ezerrel olcsobb volt mint a boltokban,nagykeráron árulják ilyen expókon a kocsikat,ezért megvettük,bár kicsit korainak tartottam,de a következő expo,majd csak szeptemberbe lesz,addig meg már megszületik a baba.
Mi hauck condor all in one-t vettünk, nemetorszagban, brendonban 99ezerert aruljak, itt atszamitva 68 ezerert jutottunk hozza. 15 hetesen vettük, mert ilyenkor volt lehetösegünk olcson hozzajutni. Praktikus, teszteken jo eredmenyt ert el, mindent adnak hozza a babahordozotol az esövedöig.
[link] /a mienk kek szinü/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!