Ki milyen babakocsit vett és mennyiért? És miért pont arra esett a választás?
Először volt egy Retrus Ruby-nk, ami tökéletes egy pici babának és nagyon jól bírta a téli/tavaszi lucskos időjárást és a terep nehézségeit.
Újonnan vettük 25 ezer ft-ért vettük akciósan, jó kocsi volt, de nagy és nehéz.
Aztán mivel mostmár szépen ül és minden érdelki é+ itt a jó idő is, vettem egy kicsi, extrakönnyű városi kocsit, amivel nagyon mozgékonyak lettünk, minden boltba bejutok vele, félkézzel felviszem bárhová, és az autó csomagtartójába is befér :)
Chicco SimpliCity, újonnan 20 ezer pénz volt:
Nekem Pierre Cardin PS692 van. Választásnál fontos volt, hogy újszülöttként teljesen egyenes legyen a fekvőfelület (ez a legtöbb átalakítós kocsinál nincs így, mindegyikben van kis "törés"), legyen hozzá hordozó és minél több ideig lehessen használni. Ez a kocsi kb. 83.000,- Ft volt, nagyon megörültünk neki, a vázon cserélhető a mózes, a sportrész és a hordozó, van hozzá lábzsák és a külseje is nagyon tetszett nekünk. De sajna a kereke miatt már volt szervizben 2 hónap használat után és most is az egyik nyikorog a másik kattog. :( Lehet, hogy csak minket vágtak át, de ez nagyon elkeserít. Összecsukva egy kisebb autóba (Pl. Ford Fiesta) nem fér el az alsó váz a csomagtartóban. A hátsó kerekei elég szélesek (bár ez lehet a legtöbb babakocsinál fennáll) és volt pl. hogy patikába nem tudtam bemenni, mert nem fértem be az ajtón, mert keskeny volt. Emiatt buszra sem tudok felszállni vele, mert ahhoz nehéz, hogy a hónom alá kapjam gyerekkel együtt, arra várni meg, hogy megfelelő busz jöjjön...
Ha a kerekei nem lennének ilyenek egyébként nagyon boldog lennék, mert ezt leszámítva azért meg vagyok vele elégedve.
Szia!
Én ezt választottam, még nem vettük meg. 36000 Ft-ba kerül. Azért esett erre a választás, mert apuka ebbe szeretett bele:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!