Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Használtok cam pulsar multifun...

Használtok cam pulsar multifunkciós babakocsit? Mi a véleményetek róla! Ilyet vettem és kiváncsi vagyok, hogy jó választás volt e!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem nagyon fogsz olyan személyt találni,aki már tapasztalatokat tudna róla mondani...ha jól tudom ez egy 2010-es típus,teljesen új változat.

Én is néztem,nagyon beleszerettem,de mivel alacsony vagyok a tolókarja nekem magasan volt!

Nagyon jól választottál! Biztos,hogy nem lesz vele gondod!

Sok örömet a sétákhoz! :-)

2010. ápr. 14. 20:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen en is ettol tartok, csak gondoltam, hatha megis hasznaljatok mar valaki... En is teljesen beleszerettem, nekem meg a ferjemnek meg az kifejezetten kedvezo, hogy magas:) es te milyet valasztottal vegul?
2010. ápr. 14. 20:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hétfőn megyünk babakocsit venni,mivel a Pulsar nagyon megtetszett,így maradni akarok a CAM-nél...

[link]

Ennek a típusnak a tolókarja "dönthető",így reménykedek,hogy jó lesz,a többi része,hordozó,mózes,stb. (a 2010-es modellnél) ugyanaz,mint a Pulsarnak.

...de jó,hogy nektek pont méret a Pulsar!

Sok-sok örömet a babóhoz! Sok boldogságot!

2010. ápr. 15. 06:25
 4/5 A kérdező kommentje:

ez is nagyon jó, ugyanazt tudja szinte, csak nektek a kar miatt m

pont praktikusabb! Nekem tetszik ez is, mondjuk szerintem jók ezek a camek nagyon és biztonságosak! Én alig várom, hogy tologassam:)

Remélem szeretni fogod te is! egyébként még egy dolog: Mi a minimanóban vettük, és bár nekünk amúgy is volt kedvezményünk (10%), úgy tudom, hogy, ha bemész úgy, hogy sok mindent akarsz venni, babakocsi, matrac, kád, utazóágy, esetleg bútor, stb..., akkor adnak kedvezményt. Amúgy ugyanazok az árai, mint a mattinak, szóval érdemes megnézni és megkérdezni...

2010. ápr. 15. 08:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen a javaslatot,lehet,hogy megnézzük ott is!
2010. ápr. 15. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!