Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol lehet olcsón venni multifu...

Hol lehet olcsón venni multifunkciós babakocsit, esetleg akciózva, leárazva?

Figyelt kérdés
Ti hol szerzitek be kismamák a szükséges holmikat a gyermeknek. Én már nézegettem egy csomó helyen, sőt már használtan is, de sehogy sem jönnék ki olcsóbban! Esetleg valakinek lenne ötlete?
2011. márc. 7. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:

www.argep.hu-n nézz szét.

ill vadászhatsz utolsó példányokra bababoltokban

2011. márc. 7. 15:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt kb. 1 órája néztem és hasonlitgattam az árakat a többi kinálóval, és ugyanabban az árban vannak sajnos. Pedig, azt hittem babakocsihoz is tudok olcsóbban jutni, ha rendelek a netről, mint például a könyvekkel, vagy parfümökkel. Azért köszönöm szépen.
2011. márc. 7. 15:09
 3/5 anonim ***** válasza:

huh brendonban is vannak rendkivüli akciók + kuponakció is

teszvesz /vatera/ dombornyomott kártyával e-bay-is.

többbet nem tudok.

2011. márc. 7. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha valami jó minőségű dolgot szándékozom venni, mindig az aukciós oldalakon szoktam nézni, féláron, újszerűen jutok hozzá rendszerint, ha egy hétig várok és nézem minden nap, nagyon ki lehet fogni a jó ajánlatokat. Van, hogy első nap kifogom. Nekem nem számít, ha nem új, vagy valahol van rajta egy karc, szakadás, amit senki sem lát,funkciójában nem gátol, és olyan dolog, amit én is okozhatnék másnap, miután újonnan megvettem és hazahoztam.

Az Aveo sportbabakocsinkat nulla hibával vettem pelenkázótáskával, lábzsákkal, 15000-ért, olyan volt, mintha csak vadi új lenne, amúgy meg boltban 39000.

A babahordozó-autósülés is gyönyörű, hibátlan volt, és sikerült 2500-ért vennem, újszülöttszűkítővel, mégpedig azért, mert nem a hagyományos volt a szűkítő formája, aki árulta, nem tudta, hogy az, akik kérdezték, hogy van-e hozzá, nem ismerték fel a képen, hogy az az, a válaszban a gazdája azt írta, nem tudja, csak az van, ami a képen látszik, így senki nem érdeklődött, csak én, amúgy meg 8-10 körül lehet olyat újan venni!

Stb...

2011. márc. 7. 15:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Én újonnan vettem egy 120 ezer forintos babakocsit,amit most 8 hónap után (tiszta új)70 ezerért árulok(kisebb lakásba költözünk,meg autócsere volt,azért kell eladjam)!!!!Ma már egy ilyet keresnék,és nem vennék újat!!!
2011. márc. 7. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!