Hol lehet olcsón venni multifunkciós babakocsit, esetleg akciózva, leárazva?
www.argep.hu-n nézz szét.
ill vadászhatsz utolsó példányokra bababoltokban
huh brendonban is vannak rendkivüli akciók + kuponakció is
teszvesz /vatera/ dombornyomott kártyával e-bay-is.
többbet nem tudok.
Ha valami jó minőségű dolgot szándékozom venni, mindig az aukciós oldalakon szoktam nézni, féláron, újszerűen jutok hozzá rendszerint, ha egy hétig várok és nézem minden nap, nagyon ki lehet fogni a jó ajánlatokat. Van, hogy első nap kifogom. Nekem nem számít, ha nem új, vagy valahol van rajta egy karc, szakadás, amit senki sem lát,funkciójában nem gátol, és olyan dolog, amit én is okozhatnék másnap, miután újonnan megvettem és hazahoztam.
Az Aveo sportbabakocsinkat nulla hibával vettem pelenkázótáskával, lábzsákkal, 15000-ért, olyan volt, mintha csak vadi új lenne, amúgy meg boltban 39000.
A babahordozó-autósülés is gyönyörű, hibátlan volt, és sikerült 2500-ért vennem, újszülöttszűkítővel, mégpedig azért, mert nem a hagyományos volt a szűkítő formája, aki árulta, nem tudta, hogy az, akik kérdezték, hogy van-e hozzá, nem ismerték fel a képen, hogy az az, a válaszban a gazdája azt írta, nem tudja, csak az van, ami a képen látszik, így senki nem érdeklődött, csak én, amúgy meg 8-10 körül lehet olyat újan venni!
Stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!