Tudtok mesélni különleges eseteket? Ki mikor vette észre, hogy terhes?
Első babánál a szokásos, rosszullétek...de mondjuk annyira nem hittem, h nekünk elsőre összejön, h napokig gyomorrontásnak hittem, csak az volt az érdekes, h nekem olyan a gyomrom, mint a vas, szóval nem voltak sose emésztési gondjaim :)...szóval ha jobban belegondolok, igen, először gyomorrontásnak hittem. Már a kolléganőm (és bizalmasom) pedzegette, hogy vehetnék tesztet, mert ő ritkán hall 5 napos gyomorrontásról....:)
2. babánál meg teszt előtt már éreztem, hogy van. Még nem is émelyegtem semmi, hanem mentem a buszhoz és ilyen lebegő-furcsa érzésem volt, pedig a vérnyomásom mindig tökéletes. Szó szerint mintha kb. 1 méterre lépkedtem volna a föld felett. Mondtam magamban, na basszus sikerült:) ÉS hát sikerült is:)
Fantasztikus 2. !Tudod vannak történetek, amiket jobb, ha az ember nem ír le...szétcsaptátok magatokat.... kicsi a rakás....
Remélem csak egy vicces kamaszfiú vagy....
Nálam kb. fél éve ez volt a szokásos menetrend: késik - teszt - másnap megjön...
Hát most is ezt gondoltam: megcsinálom a tesztet, aztán meg a vacsorát... Úgyis negatív lesz és másnap megjön...
Hát nem! Baba lett, vacsora meg nem! ;-)
28 hetes Kismama
Szia. Nem tudom mennyire kulonleges az esetem vagy sem, de azert megoszotom veled.
Fog.gatlot mentem iratni mert elfogyott, elmentem es mondtam a dokinak hogy irja fel, de hozzatettem hogy nem tudom miert par napja nagyon fajnak a cicijeim. Erre o, na addig nem irom fel a gyogyszert amig nem megyek ki es hozok neki pisit, hogy megnezhesse terhes vagyok e. En meg jot nevettem rajta hogy ugyan mar, szedem a gyogyszert miert lennek terhes, semmi tunetem, semmi jele. Na de csak nem hagyta abba, igy kimentem vittem pisit, elkezdte a tesztet megcsinalni, kozben mondta uljek le, mire kerdeztem miert mi van. Erre o, tobb gyogyszert mar nem ir fel, 9 honapig :) terhes vagyok, es gratulalt :) Meg jo hogy mondta hogy uljek le :)
Azota mar megszuletett a kisfiam, most 4 honapos
3. hónapja próbálkoztunk, és mindent bele alapon figyeltem, hogy legalább 2 naponta együtt legyünk. Az egyik együttlét után, 4 nappal előbb, minthogy kellett volna megjött. Gondoltam, hogy már megint nem sikerült, 1 napig erősebb vérzés, majd gyenge, inkább barnás. Puff neki, annyira nem törődtem vele.
Aztán kb. 10 nap múlva 3 éves lányom reggeli öltöztetésnél megjegyezte, hogy anya pocakjában ott van a kistesó (az igazat megvallva nem beszéltem vele még konkrétan erről, hogy ha lesz, akkor ott lesz, szerintem valakitől hallotta a dolgot, vagy látott valakit, nem tudom). Szóval ez szöget ütött a fejembe, és du. csináltam tesztet. Időn túli, nagyon halvány pozitív...
Azóta 19. héten vagyok már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!