27hetes terhes vagyok 2 fertozest talaltak: Candida es Streptococcus B-t. Szules hogy fog zajlani? Bovebben lent
12 hetes terhes voltam mikor huvelyi fertozesem kezdododott, akkor meg csak canesten kremet es tabit hasznlatam, 3 orvosnal is jartam, 2szer nogyogyaszaton mivel a fertozes rosszabododtt a petefeszeknel bal es jobb oldalt 2 csomo szeru (daganat a vedonom szerint)alakult ki, most jott meg az eredmeny es candidam van Streptococcus B-vel....a vedonom szerint szules kozben infuziot kapok es a pici is szuletes utan, en olvasgattam a neten es eleg ijeszto dolgok is vannak fent (tudogyulladas, agyhartyagyulladas a babanak) mivel Angliaban vagyok kismama, itt nem vegeznek csaszarmetszest, de az nem elozne meg a a fertozest a babanal?....ketsegbe vagyok esve, plusz kegyetlen fajdalmaim vannak
barki aki volt ebben, ossza meg tapasztalatait..koszonom
1. NE a védönöt kérdezd, hanem az orvost.
2. Ne olvasgass az interneten, mert igen sok hülyeség van fenn, és a fele nem igaz.
3. HA bajod van, akkor menj vele orvoshoz.
4. Olyan nincs, hogy Angliában nem végeznek császármetszést, de csak indokolt esetben.
Szia! Szerencse, hogy időben észrevették az orvosok a fertőzést és szerintem szüléskor te is meg a babád is fog antibiotikumot kapni. Amúgy ez a streptococcus szűrés a 35. héten szokott lenni.
39+4hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!