Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha tegnap ez miatt nem szultem...

Ha tegnap ez miatt nem szultem meg akkor kizart h a tnapi hatasara ma megindul a szules?

Figyelt kérdés
Tnap nagyon nagy idegesseg ert,tobb oran at sirtam,szinte levegovetel nelkul. Akarmennyire probalkoztam,nem sikerult visszafognom magam. Egesz ejszaka feltem h elfolyik a magzatviz. Ma mar szerintetek a tnapi hatasara nem indulhat be? Ertem h barmikor elindulhat mar ilyen idosen,de maga a tnapi hatasara? Ma sem vagyok jol,de ma legalabb vmennyire nyugodt tudok maradni a babu miatt. 38+2 hkm
2012. júl. 29. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:
sztem ha megnyugodtál, akkor emiatt nem fog beindulni. de még ráérsz :)
2012. júl. 29. 12:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Hat igen. Ha jonni szeretne akkor ok,de nem szeretnem ha miattam indulna meg a szules.
2012. júl. 29. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!