Mit éreztek mikor megindul a szülés? Első szülő anyuka is rögtön tudja hogy megy szülni (a fájások érdekelnek, hogy mihez lehet hasonlítani)?
off: ez engem is érdekelne,ugyanis az első babánkat indították.
Viszont úgy néz ki a 2.-at nem fogják.
A fájások nekem legalábbis alhasi menzi szerű görcsökre hasonlítottak,tartottak pár mp-ig és elmúltak, rendszeresen 5 percenként jelentkeztek,majd ez egyre erősödött.
Bocsi csak ennyit tudtam segíteni.
A hasam két oldaláról egy összehúzódás kezdődött, ami a hasam közepén összpontosult, és a fájdalom lenyilallt az alhasamba (mint egy igen erős menstruációs görcs), és közben fájt a derekam is. Én így tudnám leírni a fájdalmat, amit éreztem. S bizony, ezt nem lehet összekeverni semmivel, legalábbis én egyből tudtam, hogy hűha...:)
Amikor elment a magzatvizem, akkor meg szó szerint ömlött belőlem a meleg lötyi, úgyhogy azt is nehéz lett volna mással összekeverni. Ha csak csordogált volna, akkor lehet bizonytalanabb lettem volna, de nekem kiömlött szó szerint.
Biztos lehetsz benne hogy fel fogod ismerni :)
1. vagy elfolyik a magzatviz ami ugye elég egyértelmű
2. vagy fájdolgálsz és görcsölsz ami mégha rendszertelen is de olyan szintre jut amikor már nem tudsz semmi másra figyelni csak vergődsz és korházba mehetnéked lesz
Médea 13
ha így állsz a dolgokhoz,akkor igen!!!!baromira fog fájni és nagyon csúnyán fogsz csinálni.
agyban dől el a dolog,magad elé képzeled,amint a picikéd halad kifelé és minden fájással egyre közelebb van,máris nem fáj annyira és sokkal rövidebb,könnyebb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!