Szerintetek baj lesz, esetleg megindul a szülés?
Mikor nézett doki? Mi volt? Nyíltál már? Szedsz magnéziumot? Nem javasolt pihenést?
Ha megindulna a szülés, akkor koraszülött babád lenne, de már nagy esélyekkel indulna, viszont ne ezen töprengj, hanem ha úgy érzed gond van, akkor menj el dokihoz. Meg tudják állítani, ha be akarna indulni a szülés.
De a hasmenés, rosszullét, mensis görcs még nem biztos, hogy egyből rosszat jelent. Lehet csak babád fekszik rosszul, nyom, és emiatt rosszul vagy. Ha forgolódik, helyezkedik, akkor is érezhetsz hasonló tüneteket, de ez még nem feltétlen a szülés kezdete!
Először 31 hetesen (mikor babám befordult), majd 36 hetesen is előjöttek ezek a tünetek.
40 hét 3 napra szültem. :)
Igazából a felsorolt tünetek a terhesség előrehaladtával normálisnak mondhatók. Hiszen babád már egyre nagyobb, és ha mozdul, akkor nyom belülről, és a belsőszerveidet folyamatos ingerek érik. Tehát alapesetben normális, amit érzel!
Ha persze észlelsz még tünetet, és rosszul vagy, akkor nyomás a dokihoz!
Szia!
Nekem 30 hetesen indult be a szülés,rendes fájásokkal(lelki dolgok,stressz miatt,Apukám 1 hónappal előtte halt meg).
Bementünk a kórházba reggel és estére,3 vagy 4 infúzióval ugyan,de sikerült leállítani a folyamatot.1 ujjnyira kinyílt a méhszájam is,de végül a kiírt napon szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!