16 hetes terhes vagyok. Miért nem látszik még a pocakom? Talán valami baj van a babával?
Figyelt kérdés
2007. aug. 22. 14:35
11/13 anonim válasza:
Nekem is csak olyan 28.hét körül kezdett látszódni a terhesség, addig csak mint aki fel van puffadva.Igaz, nekem előtte is már volt pocakom.
Nyugi, a babádnak bizti nincs baja, ilyen alkat vagy, de lehetséges, hogy 1-2 hét múlva rohamosan nőni fog.
12/13 anonim válasza:
Szia! Nekem a 14. héten kezdték észrevenni, akkor már eléggé kidudorodott a pocakom (vékony testalkatú vagyok). De van olyan ismerősöm, akiről még a 20. héten sem mondta volna meg senki, hogy babát vár, pedig ő sem volt husis alkat. Szerintem teljesen változó, ne aggódj! Jó babavárást!
13/13 anonim válasza:
Sziasztok! a legtöbb ember akkora tévedésbe van biosztudományaim és tanulmányaim során rengeteget foglalkoztunk azzal hogy kinek mikor és hog ykezd el nőni a hasa a has a 12 . héttől kezd el nőni habár még csak először kiemelkedik a medencéből utána dudorodik de előbb utób fog látszani és az hogy a molett illetve a túlsújjal közködö várandós anyáknak késöbb kezd el látszani az egy tévhit sőt van olyan molett nő akinek elöbb kezd látszani én 170 cm és 96 kg vagyok eléggé túlsújos nő vagyok a 15. terhességi hetemet taposom és a hasam a köldököm alatt picivel kezd kigömbölyödni a párom és a rokonság már észreveszi de az utcán ha megyek vagy a közértbe ott még csak azt hihetik hogy jól bevacsiztam saját magamon észrevettem hogy általába 2-3 naponta mindig feljebbmegy egy kicsit a pocak és lassan már bele fog érni a köldök vonalába az elkeseredésre semmi gond az afp illetve az ultrahang során meggyözödhetsz róla hogy minden rendben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!