16 hetes terhes vagyok. Miért nem látszik még a pocakom? Talán valami baj van a babával?
Figyelt kérdés
2007. aug. 22. 14:35
1/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy baj lenne!
Elvileg a 16-hét környékén kezd látványosan nőni a pocak, de ez mindnekinél egyedi, lehet, hogy neked később indul be.
De hogy megyugtasd magad menj el a dokihoz, úgyis esedékes az AFP.
2/13 anonim válasza:
szia!
nyugodj meg, én is 16 hetes vagyok és akkora a pocakom ,mintha jól laktam volna.most kezd el nekem is látszani, meg te is észreveszed hogy a nadrágot alig tudod összegombolni. nincs baja. amúgy most lesz Afp vizsgálatod, az majd megnyugtat.
jó babavárást
3/13 anonim válasza:
Rajtam a terhesseg 7-ik honapjaban allig latszott a terhesseg,pedig nem voltam molett,csak szeles csipoben,megis 3,2 Kg os lett a baba.
4/13 anonim válasza:
Nekem kb a 24. hét környékén kezdett el gömbölyödni a pocim addig volt aki észre se vette hogy babát várok.De ez a testalkatodtól is függ.Van akinek ilyenkor már jól látható.
5/13 anonim válasza:
Szia!Én 22 hetes vagyok, és teljesen ruhafüggő hogy mennyire látszik,a lányommal a 26-27.héten kezdett.
6/13 anonim válasza:
Nálam a 7.hónap környékén látta a környezetm h terhes vagyok:-)
Nyugi!
Boldog babavárást!
7/13 anonim válasza:
Szia!Én most vagyok 20 hetes és olyan 18 hetesen kezdett nőni a pocim!Most már mindenki észreveszi,hogy terhes vagyok!48 kg kezdtem és második baba!Ne izgulj nincs semmi baj!Ez egyén függő!Hamarosan nagy pocakod lesz!:-)Anett
8/13 anonim válasza:
Szia! 18. hét után kezdett látszani, hogy várandós vagyok! Pedig sovány voltam:)
De tényleg most aktuális a vizsgálat,majd megnyugszol!
9/13 anonim válasza:
Én 30 hetes terhesen mentem férjhez. Durván hangzik, de a pap, aki összeadott, nem vette észre, hogy terhes vagyok, pedig nem rejtegettem. 36. hétre szültem és amikor berontottunk a kórházba az ügyeletes szülésznő csodálkozott, hogy már ennyi idős terhes vagyok. A kislányom valamivel több, mint 1,5 kilósan született 51 centivel makk egészségesen, hiába jött korábban. Nincs baja a te babádnak se, ne aggódj! ;)
10/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Még annyit akartam írni, hogy 20 hetesen kezdett kidudorodni a pocim -addigra már hetek óta érzetem a lányom mozgását-, pedig vékony alkat vagyok és minden meglátszik rajtam, de a lányka nagyon diszkrét volt. És mint írtam, 30 hetesen se volt mindenkinek nyilvánvaló a dolog. Persze azt is hozzá kell tennem, hogy szeptember volt és már kellett kiskabátot hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!