Hányan vagyunk akik decemberbe szülünk? Hogy vagytok? Ki hol szül?
Én dec 26-ra vagyok kiírva,igazából nekem nem voltak terhességi tüneteim.
Te mikorra vagy kiírva?
Én Pécsett szülök.Te?
Sziasztok!
Én dec 27-re várom a babám mensi szerint, aztán hogy mikor csasziznak, azt nem tudom még :)
A dokim egyelőre Czikmántory Budapesten, de mivel ő sajnos több szülést nem vezet le, nemsokára beajánl maga helyett valakit, majd meglátjuk kit :)
Hogy vagytok, kismamik? Kinek lesz fia, lánya? Nekem lányom lesz, második baba, még nem érzem a mocorgásokat, csak nagyon ritkán. Ezzel hogy álltok? Főleg a karácsonyi kimami, mert te vagy velem egyidős. Novemberi kismamink biztos érzi már a babáját :)
Én holnap megyek Hajdú Krisztához, mert találtak valami bélárnyékot a kislányomnál, remélem semmi komoly.
Drukkoljatok!!!
Utolsó válaszolónak.
Én szuperul vagyok,sajna még nem tom a baba nemét mert aug.7-én megyek u.h-ra,remélem megmutatja magát.
Neked hányadik héten látták a baba nemét?
Mi is kislányt szeretnénk,de a kisfiúnak is nagyon fogunk örülni.
Én érzek néha vmit,buborék szerü érzés,lehet.h bélmozgás nem tom.
Remélem pár hét múlva egyértelmű lesz.
Neked mikor volt az utolsó mensid?
Te kérted a 16.heti genetikai vérvételt?(fizetőst)
Remélem a babáddal minden ok lesz.
Szorítok!
Nekem márc 22-én volt meg utoljára, de uh szerint ma vagyok 16+1. :)
MEgyünk fizetős integrált tesztre, 23-án. NAgyon remélem, hogy nincs semmi.
Nekünk most mondták meg 100%-ra, hogy kislány. A kisfiam után :)
Sziasztok.Én dec. 25-re vagyok kiirva,ami egyben a párom szül.napja is.3 napja érzek vmi mocorgás félét a pocimban.Első baba.Remélem 1 hét múlva már biztos leszek benne hogy a kis babó az.
Mindenkinek kellemes babavárást kivánok és könnyű szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!