Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22-23hetesek hogy vagytok?

22-23hetesek hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mi ma voltunk uh-n! A babával minden rendben szépen növögetünk! Nekem viszont figyelnem kell magamra mert a méhlepényem közel van a méhszájamhoz.. De egyébként minden rendben van!

Kisfiam lesz! :)

És Ti hogy vagytok?

23hkm

2011. nov. 5. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Úgy összegezve, szarul. Nekem épp ma keményedett be a pocakom, de veszett mód, ráadásul egész délelőtt fájdogált, a kicsi meg ficereg, de pihenni nem tudok, mert még dolgozom, alig várom, hogy eljöhessek végre. Bocsi a kiakadásért, de ezt ki kellett írnom magamból.

Nekem is fiam lesz, csütörtökön voltam 23 hetes.

2011. nov. 5. 16:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom!

Valószínűleg a melegfront miatt!

Legalábbis Nekem a fronthatásokkor szokott picit keményedni..

2011. nov. 5. 16:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Mi 3.-án voltunk és minden rendben van :D Én nem keményedek laza az uterus vagy mi :)igyál konyakot az elvileg segít ,de gondolom infúzióznak majd ha durvulna.

Kedves eslő nekem is ezt írták 14.héten a méhszájat megközelíti a lepény,de mondták ez idővel feljön és így is lett már nincs közel..remélem neked is elmúlik ,mert ha enm akor figyelni kell. 22hét 4 napos vagyok és kislány lesz .első baba.

2011. nov. 5. 17:36
 5/7 Atroposz ***** válasza:
Velem minden rendben,elég jól érzem magam csak hamar elfáradok.A baba nemét mi még nem tudjuk.Elkezdtük gyűjteni a baba cuccokat gőzerővel uniszex darabokat.A babakocsit amit kinéztem jó drága 80 ezer Ft,de van rá garancia és 3in 1. Ti mikor fogjátok a lakást kifesteni?Van már elő tejetek?
2011. nov. 7. 07:07
 6/7 A kérdező kommentje:

Szia utolsó. Örülök,hogy ti is jól vagytok...az elfáradás belefér bár én meg épp most érzem magam energikusnak persze csak mértékkel mindig egy keveset aztán kis pihenő és folytatás :) mi ruhákat ,kelengyéket még babonából korainak tartjuk meg ruhákat már most adnak a rokonok .29ezres babakocsit néztem ki garis az is Kacper tiger a neve.3 szín van a kalapban (bordó-drappal, sötétkék-sárgával, meg khaki-zöldel)google-n rátudsz názni. első baba lesz így próbálunk olyat ha a másik fiú lenne neki is jó legyen majd a szín.Világosat nem szeretnék mert kényes szín...festeni nem kell a szobáját szerencsére nyugtató alma zöld a fal és arra lesz feltéve pár saját készítésű festett mesefigurás kép....imádok rajzolni és tudok is hála nagyapámtól örökölhettem :) csak majd kell vászon még amire festhetem meg majd bekeretezni és mehet a falra.Előtej még nem jött és remélem egy ideig nem is fog.Szerencsére a hasam se feszül a mellem se és szépen növekedünk.Bár néha a mozgásán még nem igazodok ki hol csak reggel hol csak este hol hajnalban vmikor meg semmi volt 1x mikor 3órán át ficánkolt :) pont a vizsgálat előtti órákban 3.-án na akkor fordulhatott farfekvésbe ,de majd remélem visszafordul még.

Na és ti meg a többiek?

Boldog babavárást :)

2011. nov. 7. 11:34
 7/7 A kérdező kommentje:

ui: nevek megvannak már? Nekem lányom lesz Larina röviden csak Lana, ha fiú lett volna DOminik lenne na majd a 2. :) így a héten rákérdezünk az anyakönyvi hivatalba lehet e anyakönyveztetni, bár internet szerint lehet,de inkább minthogy pofára essünk. Eddig mindenki azt mondta még nem is hallotta ezt a nevet ,de szép. a dokim is megdicsérte :)

Nem tudom ti hogy vagytok vele de a héten lesz a terheléses vércukor 1x már csinálták ,de nekem az a szirupos lötty nem jön be :P még jó,hogy éhen kell menni oda,mert kijönne a kaja :) na jó csak viccelek szerencsére a 23 hét alatt 1x hánytam az is csak az idegtől, nem is szédülök, tehát ha apocim nem nőne olyan lenne mint terhesség előtt

2011. nov. 7. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!