Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Milyen az oxitocinpr...

Kismamák! Milyen az oxitocinpróba? Olyankor mi történik? Már lesz tőle fájás? 39+3hkm

Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Az első gyerkőccel kórházban feküdtem és azokat a kismamákat írták ki erre,akik a vége felé jártak.. Gyakorlatilag ugyanaz mint szülésnél,beadják infúzióba és nst. Fájásokat csinál. Kinek erőset kinek gyengét. Van akinek beindul,van akinek nem. Olyat is hallottam hogy rá jópár órára indul be.. Én nem voltam még ilyenen,de mind a 2oxival született és pokolian fájt.Mondjuk mellette szól hogy gyors..Én még semmit nem érzek,csak sétálásnál fáj minden lépés.Nem is tudom hétfőn hogy menjek Nst re. 39+3:D
2012. júl. 28. 16:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Sokan írták, hogy ha ez megvan, mármint az oxitocinpróba, ha egyáltalán szükség lesz rá, akkor utána beszélik meg az orvosok, hogy mikor indítják meg a szülést, de ha már egyszer beindulnak az oxitól a fájások, gondolom már megindul a szülés? Nekem legközelebb a kiírás napján, jövőhét pénteken kell mennem NST-re. Hivatalosan augusztus 3-ra vagyok kiírva ultrahang alapján, de 40 hetes szerdán leszek. Te 1-re vagy kiírva? Könnyű szülés neked :)
2012. júl. 28. 16:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen,elsejére. Még mindíg semmi:( amúgy orvosfüggő mikor indítja.. Nekem holnap nst meg szerdán is.. De utána sem hiszem hogy indítja,csak ha a baba miatt kell..már fáj mindenem:( írd meg ha meglesz a pici. Én is megírom ide.
2012. júl. 29. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!