40. hétben vagyok, reggel óta vannak fájásaim, kb.10 percesek. Hol erősebb hol gyengébb, de még van hogy egy kimarad így van hogy 20 perces. Erős folyás, pisiléskor pici vér. Estére lehet Baba?
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 13:44
1/28 anonim válasza:
miért nem vagy már úton a kórházba????
3/28 anonim válasza:
szia, a 40.hétben lennék -akár vaklármára is bemennék a kórházba, küldjenek inkább haza. Habár lehet nem fognak!!
Sok sikert)) és boldog babázást!!
4/28 anonim válasza:
Jaj menj!! :))
Majd mesélj mi volt, és boldog babázást!! :)
5/28 anonim válasza:
Szerintem fogd a cuccod -és irány a kórház!De jó Neked,bár már én is itt tartanék!
Remélem könnyű szülésed lesz,boldog babázást. (ha ma nem is ,de holnapra biztos!)
6/28 anonim válasza:
5 perces fájásoknál kell menni a kórházba.
7/28 A kérdező kommentje:
Azért nem,mert felhívtam a szülésznőt,és azt mondta várjam az 5 perceseket,meg túl virgonc a hangom:)úgyhogy kicsit sétálok még meg ilyenek aztán megyünk!köszi Lányok,ha nem jelentkezek estig,akkor action van!Én is minden jót kívánok Nektek!
2012. jún. 29. 13:53
8/28 anonim válasza:
Lehet útközben már 5 percesek lesznek! Nem mindenkinek 15 perc ám a kórház!
És a vér szerinted miért jött? Nem lehet hogy a nyákdugó? Jobb ha megnézik! Kórház!
9/28 anonim válasza:
A vér az gyanús. Nekem azt mondta a doki, ha vért látok, irány a kórház. Nem ijesztgetni akarlak, de jobb lenne rákérdezni.
10/28 anonim válasza:
40+1 hetesen reggel 6-tól voltak 10 perces fájásaim.Nekem aznap mindenképp be kellett már mennem a kórházba.Nálunk így van,ha lejár az idő menni kell.Volt,hogy elmúltak a fájások,össze visszaságok is voltak,de du.-nra rendeződött és 17:45-re meg lett a babám.Úgyhogy simán lehet neked is ma már!Drukkolok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!