40. hétben vagyok, reggel óta vannak fájásaim, kb.10 percesek. Hol erősebb hol gyengébb, de még van hogy egy kimarad így van hogy 20 perces. Erős folyás, pisiléskor pici vér. Estére lehet Baba?
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 13:44
21/28 anonim válasza:
Azóta már lehet,hogy... :))))
Írj majd!
22/28 anonim válasza:
Vajon megvan már a baba? :) Remélem ír a kérdező, ha kicsit kipihente már magát.. :)
De jó neki! :)
23/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok Csajok!Szóval...17.30kor taliztunk a kórházban a szülésznővel,az ügyeletes orvos megnézett,4cmre voltam nyitva,ez ahhoz elég hogy megindítsák,ha magától nem indulna,és már a terhespatológiára sem küldtek fel,már 1-2 órán belül visszaküldtek volna.Hívták az orvosom,fél óra múlva bent volt,megvizsgált Ő is,mondták,hogy sétáljak,végbélkúp,sűrűsödtek a fájások,de még laza volt,így burkot repesztettek,akkor bedurvult,de nem vészesen,de alakult,feküdtem,majd fél 8-8 ig állva görcsöltem,így a Baba egyre közelebb került a célhoz.8-kor oxytocin,hogy haladjunk,mert már a doki érezte a haját,annyira lent volt viszont nem gyorsan tágultam.9ig halál(csak a gázt szívtam és fájtam)negyed 10 tolófájások,és 21.30ra:3510gr,50cm,gyönyörű kislány!Boldogok vagyunk,jó volt hogy így kivártam,mert nem kellett több időt töltenem a kórházban mint muszáj,minden ok volt!Köszönöm a sok aggódást,várakozást,jól esett!Mindenkinek hasonló gyors szülést!
2012. júl. 10. 18:33
24/28 anonim válasza:
TELJES SZÍVEMBŐL GRATULÁLOK NEKTEK!!!! :) Jó egészséget és boldog életet kívánok a picinek és a szüleinek is!!Olyan jó hallani,mikor egy pici élet útra kel...:)
25/28 anonim válasza:
Nagyon-nagyon gratulálok!
Sok boldogságot és egészséget a kiscsajhoz, jaj biztos annyira jó! :) GRATULÁLOK! :$
23 hetes kismama!
26/28 anonim válasza:
Gratulálok, legyetek nagyon boldogok!
27/28 Anita8401 válasza:
Teljes szívemből gratulálok nektek nagyon sok boldogságot a kislányotokhoz :-)) .
18+3 hetes kismama
28/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek!Hajrá Csajok!:)
2012. júl. 11. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!