Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 40. hétben vagyok, reggel óta...

40. hétben vagyok, reggel óta vannak fájásaim, kb.10 percesek. Hol erősebb hol gyengébb, de még van hogy egy kimarad így van hogy 20 perces. Erős folyás, pisiléskor pici vér. Estére lehet Baba?

Figyelt kérdés

2012. jún. 29. 13:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Hát valóban ez baba gyanús! :))) Sok erőt kívánok!
2012. jún. 29. 13:59
 12/28 anonim ***** válasza:

Én is kényelmesen készülődtem az ilyen 10-15-7 stb perces fájások között, de nekem mondta a szülésznő, hogy menjünk. És még vérezni sem véreztem. Amint beültünk a kocsiba, akkor lett pont 5 percesek, de még utána kb. 3 óra hosszáig én is virgonckodtam, beszélgettem a fájások között, mégsem küldtek haza. Pedig a kocsiban azt hittem hiába megyünk, mert annyira nem is fájt....

Könnyű szülést! Szerintem holnapra már baba lesz, ha nem még ma :o))

2012. jún. 29. 14:03
 13/28 anonim ***** válasza:

Jesszus, simán lehet baba estére! :-) Én is indulnék a kórházba, kitartást, könnyű szülést és jó babázást kívánok!

Feltétlenül írd meg, mi történt! =)

2012. jún. 29. 14:04
 14/28 anonim ***** válasza:
Gondolni fogok rad!!! :) sok szerencset!
2012. jún. 29. 14:42
 15/28 anonim ***** válasza:
Én is gondolok majd rád!! Könnyű szülést!!
2012. jún. 29. 14:43
 16/28 anonim ***** válasza:

A vérzés akár a nyákdugó és némi tágulásos vérzés is lehet.(engem így túlhordással hazaengedtek)

Ha rendszereződik irány a kórház, nálad kérdező most még az a baj, hogy hol erős hol gyenge(nem azt jelenti, hogy nem indult el a folyamat, de sajna benne van a pakliban), és írod is van benne hézag. Pici türelemre intenélek, sokkal rosszabb, ha esetleg egy túlbuzgó orvos rásegít feleslegesen.

Telefonon konzultálj a szülészettel, persze, ha nem órákra van a kh tőletek, és hamar bejuttok. Várd ki az 5perces fájásokat, de minimum a nagyonagyonnagyon kellemetlenekig várj.

Kicsit feküdj le, pihenj, mert lehet, sokáig nem lesz nyugtod.

Igen lehet estére babázol, de lehet még pár napig játszik veled a természet.

Könnyű és szép szülést

2012. jún. 29. 14:44
 17/28 anonim ***** válasza:
Az hogy virgonc vagy nem azt jelenti hogy 1 óra múlva is az leszel!!!szorítok én is neked, könnyű szülést, majd írj, mert amint látod sokan várni fogjuk!!!
2012. jún. 29. 14:45
 18/28 anonim ***** válasza:

biztos úton van már a kórházba....vagy már ott van))

Gondolunk Rád/tok!!!

Ha majd lesz időd , írd ám meg hogy is volt))

2012. jún. 29. 16:08
 19/28 anonim ***** válasza:
Könnyű szülést Neked!!
2012. jún. 29. 16:34
 20/28 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt 40+2-nél, mire beértem a kórházba már semmi sem volt. Aztán 2 nap múlva éjjel 5 perces fájásaim lettek a semmiből. 3 óra múlva már babáztam. :)

Remélem neked viszont megszületik még ma!

2012. jún. 29. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!