Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek szenvedett a kisfiam?

Szerintetek szenvedett a kisfiam?

Figyelt kérdés
nos, 16 hetes terhesen kórházba kerültem mert bevéreztem egy heamatóma miatt. 2 hónapig voltam kórházban. a 24 héten beindult a szülés, a kisfiam halva jött a világra. szerintetek szenvedett? érzett valamit? konkrétan mi az amibe belehalt? mert ultrahangon mindig minden rendben volt vele, tudom, hogy még nagyon pici volt, de máig sem értem.
2012. júl. 27. 15:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Őszinte részvétem. Egy dolgot biztosan érzett: azt, hogy szeret téged, és te is viszont szereted. Csak erre emlékezz!!!!
2012. júl. 27. 20:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Részvétem, nagyon remélem, minél hamarabb feldolgozod ezt a tragédiát, de már ennyi idő után nem lenne szabad az okokkal foglalkoznod. Nézz előre!!

Biztos vagyok abban, hogy lesz gyermeked és minden rendben lesz vele!

Szívből kívánok neked mielőbbi gyermekáldást!!

2012. júl. 27. 21:18
 13/13 A kérdező kommentje:
úgy érzem, hogy már soha sem fogom merni ezt bevállalni :/
2012. júl. 27. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!