Hogy aludt ma el 2,5 éves gyerkőcötök? Kisfiam nagyon nehezen,1 órán keresztül szenvedett mire elaludt.1 mesét vagy 20x el kellett neki olvasni, én már majdnem elaludtam mire ő lecsukta a kis szemeit.
Figyelt kérdés
Egyébként sokan altatjuk még ekkorka gyerkőceinket? Kisfiam 1,5 éves korától elaludt egyedül. 2 éves korától bölcsis lett, azóta megint bent kell vele maradnom.2011. aug. 2. 22:07
1/4 A kérdező kommentje:
De engem egyébként nem zavar, nem teher a számomra.
2011. aug. 2. 22:08
2/4 anonim válasza:
Ma az enyém magától aludt el, pedig soha nem szokott:)
Biztosan kifáradt nagyon.
Én pici kora óta altatom, eleinte cicin aludt el, mióta nem szopizik, elég, ha melléfekszem, mesélek neki. Egyébként nem sokára 3 éves lesz.
Én a 3 nagyot is altattam, azaz ott voltam, míg el nem aludtak. Így volt jó mindannyiunknak :)
3/4 anonim válasza:
az enyém épp beteg, elaludt 5 perc alatt
4/4 anonim válasza:
az enyém minden este nagyon nehezn alszik el. akármennyit alszik napközben, akár másfél akár 2 órát, akár fél 4kor kel akár fél3 kor, este 10nél előbb nem alszik el. nagyon felpörög estére, és nagyon nehezen nyugszik le. ráadásul jön a kistesó 1 hónap múlva, már hónapok óta mióta tudja, ez is zavarja az elalvását, nagyon anyás lett, nappal is éllandóan ellenőrzi megvagyok-e. 2 éves koráig cicin aludt el, addig nem volt gond. onnantól viszont (dec-ben tölti a 3-at).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!