Szerintetek szenvedett a kisfiam?
A 24. hetet tekintjük az életképesség határának, mivel ekkortól lehetővé válik az anyaméhen kívüli élet egyes magzatok esetében. A 24. héttől a megszületett baba már koraszülöttnek számítana, egészen a 37. hétig, függetlenül a születési súlyától.
ezt találtam, és biztattak is, hogy életben marad ha beindul a szülés, akkor miért?
Részvétem...de sajnos erre nem kapsz már választ....
Lehet ez volt a "sorsa"....De szerintem nem érzett semmit, csak "megadta" magát annak, h ő visszamegy angyalkának....:(
Segíteni és érdemleges választ adni nem tudok, de részvétem Nektek! Nagyon sajnálom, hogy ilyet át kellett élned. Ezt találtam, talán így könnyebb:
"A rendelkezésre álló szakirodalom alapos áttanulmányozása után brit szakértők úgy vélik, hogy az emberi magzat a huszonnegyedik terhességi hét előtt egyáltalán nem érez fájdalmat. Feltételezhető, hogy utána sem, hiszen a fájdalomérzékelés - az emlékezethez és más tanult viselkedésformákhoz hasonlóan - csak a születés után alakul ki teljes egészében. A tanulmány eredményei máris újraindították az abortusszal kapcsolatos heves vitákat, amelynek felső határa Nagy-Britanniában a 24. terhességi hét."
5-sel értek egyet. Én is hiszek a lélekvándorlásban, és a babukád azért nem élt ezen a világon, mert neki ez volt az ajándék az előző életében tett jó cselekedetiért. És még egy feladata volt: téged/titeket megtanítani becsülni azt, amitek van. Ez volt az utolsó feladat szerintem, és ő már az örök békében van, a Nirvánában, ha úgy tetszik.
El se tudom képzelni, milyen érzés lehet, de remélem hamar túl teszitek magatokat rajta és újult erővel vállaltok új babát!
2 éve történt, azóta sem tudom feldolgozni és szerintem már soha nem is fogom :(
köszönöm az együtt érző kommenteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!