Vettem be Panadolt, de így sem múlik a fejfájásom. Mit tegyek?
Vérnyomás?
Lehet hogy az időjárástól van, sajnos a migrénes fejfájás nagyon nehezen múlik.
Szia!
Az utóbbi napokban én is meg tudnék őrülni a fejfájástól Migrénes vagyok és a jól bevált gyógyszereimet nem vehetem be terhesen. Nekem a Panadol csak 1-2 óráig hat ha hat egyáltalán, azután megint lüktet a fejem, folyik az orrom és nem látok jól. :(
Próbáld ki a hidegvizes/melegvizes borogatást (mikor melyik jön be); zuhanyozz le; vegyél mély lélegzeteket pár percig; masszírozd a nyakadat, válladat; feküdj le kicsit vagy ha úgy jobban fáj, üldügélj kicsit és próbáld megtalálni azt a pozíciót, ahogyan kevésbé fáj. Ha zavarnak a szagok, akkor próbálj megszabadulni a szag forrásától (én a positörlőt száműztem az teraszra, mert még az illata is fájt).
Ha esetleg túl alacsony a vérnyomásod, igyál egy kávét.
A kávét nem csak a vérnyomás miatt ajánlják...A benne lévő koffein fájdalomcsillapító is....Ha nagyon nagyon fáj 3 óra múlva én a helyedben bevennék még 1 gyógyszert.
2. terhességemnél iszonyatosan begyulladt a fogam, kaptam rá homeós bogyó-tippeket, csak az volt a baj, h eg átlag gyógyszertárban nem nagyon vannak homeós fájdalomcsökkentők, nekem meg már az agyam fájt...:( Hát kikönyörögtem a gyógyszerésztől, h mégis ajánljon már vmit, mert nekem most kell h megszüntesse a fájdalmat. Akkor adta a paramax rapidot. az van beleírva, h kismamák is szedhetik. 2 szemet vettem be már kínomban , persze nem egyszerre, csak mikor múlt az első hatása.....Baba egészségesen született. ezt csak azért írom, h érdemes beszerezni, mert lehet még ilyen -olyan fájdalmad is. (sajnos)
A gyógyszerész azt mondta,hogy a homeopátiás dolgok nem sokat érnek..de ahogy látom,a Panadol sem.
Mondjuk nem hiába Algoflex párti vagyok,csak az vált be.
Most akkor vegyek Algopyrint?
(most iszok egy 3in1-et)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!