Nagyon gáz, ha ma is beveszek egy panadolt, ha jobban megfájdul a fejem?
Hát ez egy jó kérdés.
2 hete voltam nagyon beteg, akkor voltam 8 hetes. 39,5 fokos lázam volt. Elmentem ügyeletre, ahol közölték velem, hogy vegyek be Algoflexet. A férjem elment a patikába, ahol a pítikus közölte, hogy Algofelxet semmiképp, vegyek be Panadolt. Mire a nagy kavarban felhívtam a nőgyógyászom, aki közölte, hogy csak Algopirint vehetek be, de ha nem múlik, akkor irány a kórház. Szerencsére egy szemet kellett csak bevennem, utána elég volt a hűtőfürdő.
Tehát ahány embert kérdezel meg, annyi féle választ fogsz kapni. Nehéz itt okosnak lenni :-(
az alpopirint nekem is mondta a doki, hogy lehet,de azt mondta a panadol jobb...mondjuk a te eseted más,mert lázad volt.Mind1,remélem nem lesz rá szükség:)
amúgy jól vagytok már?azért a láz elég durva....
4. vagyok
A lányaimtól kaptam el valamit. Nekem egy 4,5 évesem és egy 2,5 évesem van :-)
Hát mellettük sem egyszerű pihenni.
Migrénre én a vizes ruhát, sötétítést, és apuka befogását a gyerekvigyázásba ajánlom :-D
a panadolban pont nem ibuprofén van hanem paracetamol. Azt lehet terhesen, meg az algopirint is.
Ibuprofént ( amilyen az algoflex, a nurofen, az ibustar, advil) PONT NEM.
Meg aszpirint se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!