Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon gáz, ha ma is beveszek...

Nagyon gáz, ha ma is beveszek egy panadolt, ha jobban megfájdul a fejem?

Figyelt kérdés
még csak 8 hetes vagyok,tegnap is be kellett bennem, nem tudom mi van, lehet a front....tudom a legjobb lenne, ha lefeküdnék, de egy 1,5 éves mellett ez elég nehéz...
2012. máj. 14. 14:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%
nem gáz mert a panadol ibubrofént tartalmaz tehát nem árt a magzatnak jó bulást
2012. máj. 14. 14:25
 2/13 anonim ***** válasza:
14%
Én nem mernék 8 hetesen Panadolt bevenni, de inkább kérdezd meg az orvosodat, nehogy bajt csinálj. Az első és utolsó trimeszterben van a legtöbb gyógyszer tiltás nem véletlenül.
2012. máj. 14. 14:26
 3/13 A kérdező kommentje:
ő ajánlotta a panadolt....első terhességemmel is ezt szedtem, de akkor még le tudtam feküdni, ha éreztem, hogy jön a fejfájás.
2012. máj. 14. 14:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez egy jó kérdés.

2 hete voltam nagyon beteg, akkor voltam 8 hetes. 39,5 fokos lázam volt. Elmentem ügyeletre, ahol közölték velem, hogy vegyek be Algoflexet. A férjem elment a patikába, ahol a pítikus közölte, hogy Algofelxet semmiképp, vegyek be Panadolt. Mire a nagy kavarban felhívtam a nőgyógyászom, aki közölte, hogy csak Algopirint vehetek be, de ha nem múlik, akkor irány a kórház. Szerencsére egy szemet kellett csak bevennem, utána elég volt a hűtőfürdő.

Tehát ahány embert kérdezel meg, annyi féle választ fogsz kapni. Nehéz itt okosnak lenni :-(

2012. máj. 14. 14:32
 5/13 anonim ***** válasza:
bocs: Patikus
2012. máj. 14. 14:32
 6/13 A kérdező kommentje:

az alpopirint nekem is mondta a doki, hogy lehet,de azt mondta a panadol jobb...mondjuk a te eseted más,mert lázad volt.Mind1,remélem nem lesz rá szükség:)

amúgy jól vagytok már?azért a láz elég durva....

2012. máj. 14. 14:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

4. vagyok

A lányaimtól kaptam el valamit. Nekem egy 4,5 évesem és egy 2,5 évesem van :-)

Hát mellettük sem egyszerű pihenni.

Migrénre én a vizes ruhát, sötétítést, és apuka befogását a gyerekvigyázásba ajánlom :-D

2012. máj. 14. 14:39
 8/13 A kérdező kommentje:
köszi:)csak még nincs itthon....
2012. máj. 14. 14:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

a panadolban pont nem ibuprofén van hanem paracetamol. Azt lehet terhesen, meg az algopirint is.

Ibuprofént ( amilyen az algoflex, a nurofen, az ibustar, advil) PONT NEM.

Meg aszpirint se.

2012. máj. 14. 15:31
 10/13 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. máj. 14. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!