Bevehetek még egy fél Panadolt?
Figyelt kérdés
két napja fáj a fejem, hajnalban bevettem egy fél panadolt. egy kicsit jobb volt utána de délőtt ujra felerösödött, most bevehetem a másik felét vagy az már sok?2012. jún. 15. 13:51
2/7 A kérdező kommentje:
13
2012. jún. 15. 13:52
3/7 anonim válasza:
első vagyok. ha a terhesség korai szakaszában vagy még, én nem vennék be. Nekem pl 36 hetesen (pont karácsonykor) baromira fájt a fogam és nem tudtam elmenni fogorvoshoz, akkor szedtem 4-5 szemet 1 hét alatt kb.
4/7 anonim válasza:
Egy féllel nem ártasz, vedd be még ezt, de aztán már többet ne. de
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan vedd be! A paracetamol alapúakat lehet szedni terhesen is.
6/7 anonim válasza:
beveheted, napi max kettőt lehet, szóval még sehol sem agy :)
de azért rendszert persze nem szabad csinálni ebből sem, de jobb felekben próbálni kávéval és sok vízzel, hátha elég összesen az 1-1,5 is
7/7 anonim válasza:
beveheted nyugodtan, Panadolt lehet!!!! Amúgy az első 12 hetet mondják elővigyázatosnak, de ezt lehet végig szedni. Algopyrint meg csak a 2. trimeszterben. Csak azért írtam, mert ha esetleg úgy jársz, hogy nem hat a panadol, akkor van még ez is. Én Márciusban hosszú hétvégén őrültem meg egy fogfájástól, akkor mondták a patikában, hogy azzal kihúzhatom hétfőig, a panadol nem hatott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!