Szörnyen fáj a fejem. Bevehetek egy Panadolt? 19 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
2008. jún. 30. 14:12
2/9 anonim válasza:
Algopirint bevehetsz!Nyugodtan!Nekem javasolta a védőnő is hogy vehetekbe,meg a nődokim is!!Üdv:Zsuzsa
3/9 anonim válasza:
panadolt, mivel paracetamol tartalmú, inkább nem vennék be. max algopyrint, azt is csak vészhelyzet esetén. próbálj meg pihenni kicsit. jobbulást!
4/9 anonim válasza:
Az én dokim a panadolt javasolta, hogy az nem árt a babának. De szerintem is inkább próbálj meg pihenni, aludni!!! Jobbulást!
5/9 anonim válasza:
hát komolyan.. most kinek lehet hinni? a védőnőm csak az algót javasolta, mást semmi esetre. más dokik/védőnők meg teljesen mást mondanak. szegény babát várók (mi) tisztára a véletlenre vagyunk bízva. bocsi a haszontalan válaszért, csak kikívánkozott belőlem.
6/9 anonim válasza:
Az elso valaszolo vagyok: nekem itt Olaszorszagban azt mondta a doki, hogy a paracetamol tartalmu Panadolt be lehet venni. Mast nem nagyon.
7/9 anonim válasza:
szia, a panadol hatoanyaga paracetamol, a masodik harmadtol biztonsagos hasznalni..Az ibuprofen tartalmu laz - és fajdalomcsillapitokat (Nurofen, Algoflex...) pedig epp a masodik-harmadik harmadban nam ajanlott...tehat Panadolt nyugodtan szedhetsz...egy gyogyszeresz.
8/9 anonim válasza:
Én a béres trinell pro nevű fájdalomcsillapítót szedem, ha szűkslgem van rá. vény nélkül kapható, terhesen is lehet szedni, vény nélkül kapható, gyorsan és tartósan hat.
19 hetes mami
9/9 anonim válasza:
a béres trinell pro hatoanyaga ugyanaz, mint a panadole...tehat mindketto jo..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!