Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen lehet panadolt szedni?

Terhesen lehet panadolt szedni?

Figyelt kérdés
Tegnap óta fáj a vesém-derekam ezáltal a hasam is :(. Magne B 6ot szedek alapból..de ha beszednék panadolt enyhítené a fájdalmat vesére gondolok..Hétfőn megyek a házi dokihoz pont vérvételre kell mennem vas miatt így néz majd vizeletet is.De nem akarnék antibiotikumot szedni mert úgy kezdtem a terhességet többször nem kéne..8hete vagyok
2012. máj. 19. 08:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem szedhetsz, csak Algopirynt. Azt is 1-szer egy nap max.
2012. máj. 19. 08:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Algopyrint pont nem lehet szedni terhesen az első 3 hónapban!
2012. máj. 19. 09:01
 3/12 anonim ***** válasza:

Lehet szedni!Én orvosom azt ajánlotta,mert Panadol gyengébb,mint Algopyrin.De csak 1et lehet bevenni.Mindennap nem szabad. Algopyrint csak lázra írt fel,de szerencsére nem kellett.

30hkm

2012. máj. 19. 09:11
 4/12 anonim ***** válasza:
Ja, azt nem is figyeltem hogy hogy 8 hetes vagy. Panadolt akkor sem vennék be.
2012. máj. 19. 09:13
 5/12 anonim ***** válasza:
34%
ja,igaz,én se olvastam,h 8hetes vagy.1-3hónapban semmilyen gyógyszert nem lehet szedni. Beszéld meg orvosoddal,az a biztosabb!!!!
2012. máj. 19. 09:14
 6/12 anonim ***** válasza:
34%
algopryrint 1-et egy nap, ha muszáj lehet bevenni. Panadolt nem, mert paracetamol tartalmú.
2012. máj. 19. 09:24
 7/12 anonim ***** válasza:

1-3 hónapban semmit nem ajánlott bevenni, de ha uszáj, inkább egy fájdalom csillapító mint hogy szenvedj. De hívd fel az ügyeletet, és akkor megmondják mit vegyél be.

6. voltam.

2012. máj. 19. 09:25
 8/12 anonim ***** válasza:
2012. máj. 19. 11:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem orvosom, védőnőm, és a gyógyszertáros is csak a panadolt mondta.szóval panadolt bevehetsz.én is szoktam ha mér nagyon fáj a fejem
2012. máj. 19. 20:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Én megkérdeztem az orvosomat,hogy mit vehetek be,mert frontérzékeny vagyok és olyankor elviselhetetlenül a fáj a fejem,de ő azt mondta,hogy az első 3 hónapban nem szabad bevnni semmit,utána ő is a Panadolt mondta.
2012. máj. 19. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!