Terhesen lehet panadolt szedni?
Figyelt kérdés
Tegnap óta fáj a vesém-derekam ezáltal a hasam is :(. Magne B 6ot szedek alapból..de ha beszednék panadolt enyhítené a fájdalmat vesére gondolok..Hétfőn megyek a házi dokihoz pont vérvételre kell mennem vas miatt így néz majd vizeletet is.De nem akarnék antibiotikumot szedni mert úgy kezdtem a terhességet többször nem kéne..8hete vagyok2012. máj. 19. 08:55
1/12 anonim válasza:
Nem szedhetsz, csak Algopirynt. Azt is 1-szer egy nap max.
2/12 A kérdező kommentje:
Algopyrint pont nem lehet szedni terhesen az első 3 hónapban!
2012. máj. 19. 09:01
3/12 anonim válasza:
Lehet szedni!Én orvosom azt ajánlotta,mert Panadol gyengébb,mint Algopyrin.De csak 1et lehet bevenni.Mindennap nem szabad. Algopyrint csak lázra írt fel,de szerencsére nem kellett.
30hkm
4/12 anonim válasza:
Ja, azt nem is figyeltem hogy hogy 8 hetes vagy. Panadolt akkor sem vennék be.
5/12 anonim válasza:
ja,igaz,én se olvastam,h 8hetes vagy.1-3hónapban semmilyen gyógyszert nem lehet szedni. Beszéld meg orvosoddal,az a biztosabb!!!!
6/12 anonim válasza:
algopryrint 1-et egy nap, ha muszáj lehet bevenni. Panadolt nem, mert paracetamol tartalmú.
7/12 anonim válasza:
1-3 hónapban semmit nem ajánlott bevenni, de ha uszáj, inkább egy fájdalom csillapító mint hogy szenvedj. De hívd fel az ügyeletet, és akkor megmondják mit vegyél be.
6. voltam.
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
Nekem orvosom, védőnőm, és a gyógyszertáros is csak a panadolt mondta.szóval panadolt bevehetsz.én is szoktam ha mér nagyon fáj a fejem
10/12 anonim válasza:
Én megkérdeztem az orvosomat,hogy mit vehetek be,mert frontérzékeny vagyok és olyankor elviselhetetlenül a fáj a fejem,de ő azt mondta,hogy az első 3 hónapban nem szabad bevnni semmit,utána ő is a Panadolt mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!