13-14 hetes terhesen kinek mekkora volt a pocakja?
14 hetes poci.Első baba.
szia
én 15 hetes vagyok igaz, második baba
az elsővel szintén,mint ahogy most is a 15 héten vált egyértelművé hogy babát várok, annak ellenére hogy molett vagyok.,
szóval most van igazi kismamapocakom, bár most nagyobb is a hasam mint a kislányommal volt.
ő 2 éves :)
boldog babavárást
A 23. hétig nem igazán volt pocakom. Semmi nem látszódott, csak utána kezdett nőni.
Nem kell, hogy hamar látszódjon, és ettől még a baba nagyon szépen fejlődhet.
A végére úgyis szépen megnő az a poci! :)
Első vagyok véletlenül elküldtem, nekem kb 10-11 hetesen kezdett el nőni. De ehhez még a puffadás is jött.
16 hetesen ekkora volt a pocim.
Szóval nekem szépen növekszik,pedig még fél kg-t se híztam :) És már puffadni se puffadok annyira.
Nincs azzal gond ha még nem látszódik, azzal se ha akkora mint az enyém, vagy nagyobb. A lényeg ,hogy minden rendben legyen :)
19 hkm
Boldog babavárást!
Kedves első. Nekem is kb. ekkora most a pocakom :)
Köszönöm mindenkinek a válaszát :)
nekem 14 hetesen kezdett el látszódni..
18hkm
ekkora 14 hetesen, igaz már a 2. baba
Szia nekem 12 hetesen van akkora pocakom mint az első válaszolónak de nekem ikreim lesznek így gondolom normális,hogy hamarabb gömbölyödök.Az első kettővel nekem is olyan 16 hetesen látszódott a várandósságom egyértelműen :) szerintem ne aggódj majd megnő az a pocak és a vége felé meg majd alig bírod el :)
12hkm
Nekem kb semekkora, meg utana sem jo sokaig. Masodik babaval sem. De en izmos vagyok, eros a hasam, normalis hogy nem eresztek nagy pocakot.
Szoval ez ilyesmitol is fugg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!