Tudom, ez egy kicsit furcsa kérdés lesz. Lehet terhesen számítógépezni?
Majd ha nagyobb lesz a pocid nem fogod a hasadra tenni a laptopot, mert kényelmetlen lesz, és nyomni fogja. Én már a kezemet sem tudom a hasamon pihentetni, mert olyan nehéznek tűnik.
Amúgy az én anyósom is hasonló, bár ő azon volt kiakadva, hogy nem vagyok hajlandó kismama ruhákat viselni. Sima cicanadrágban és hosszú toppokban (nem tunika, hanem testre feszülős) járok. Nekem ez a kényelmes, nem érzem jól magam ilyen "lepelekben". Büszke vagyok a kisbabámra, és szívesen mutogatom a világnak, hogy terhes vagyok, nem akarom elrejteni a hasam.
Semmi baja nem lesz a babádnak, nyugodtan tedd rá a számítógépet.
Amikor nagy lesz a hasad, még a reggeli kávét is azon fogod kevergetni :D :D
A combomra is szoktam tenni, de gyakran változtatom a helyét. A férjem csak akkor néz rám csúnyán, ha a hasamon van a gép.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nem hinném h ártassz vele de inkább ülj az asztalhoz vele... Nem kell ennyire "kényelmesre" venni a dolgokat.
Egyébként meg ne hagyd hogy az anyós a fejedre nőjön mert később még rosszabb lesz..
24hkm
Pont erre gondoltam, amit az utolsó írt :)
Én is úgy használom a lap topot, hogy a kényelmes kis hintaszékemben ülök és a gép az asztalon, régen a combomon volt.
Inkább ne tedd a pocidra.
Ennél szerintem nagyobb baj az anyósod....Mi lesz később? Gyorsan kezd el leépíteni, amíg nem késő....és a férjed is fura, az enyém is félt, de azért normálisan..
33 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!