Tudom, ez egy kicsit furcsa kérdés lesz. Lehet terhesen számítógépezni?
Figyelt kérdés
Úgy értve, hogy mondjuk egy könnyebb laptopot az ágyon ülve a pocakra tenni lehet-e? Csak mert én így szoktam, most is így írok, és az anyósom teljesen ki van akadva, hogy milyen felelőtlen állat vagyok, amiért így számítógépezek (szerite kb ólomkabátot kéne húznom, mint a röntgennél, és kartávolságban tartani a gépet). Minél többen írjatok!2012. máj. 14. 17:18
11/16 A kérdező kommentje:
Mielőtt még nagyon utálnátok az anyósomat... :) Keleten élek, és itt kifejezetten szokás túlóvni a kismamát. Szóval mondanak hülyeségeket, pl. hogy nem lehet hideget enni/inni, kutyát tartani, mozogni, és ugye ezek a technikai cuccok. Anyósom csak az itteni szokásokat nyomatja, amúgy iszonyú rendes és nagyon szeretem, csak már az agyamra megy a számítógéppel. Amúgy azért az ágyon, mert ez az egyetlen kényelmes hely a szobánkban, az asztalnál olyan rideg a dolog, mintha dolgoznék kb. De majd figyelek akkor, hogy ne legyen sokat a pocin. A 12. heti UH teljesen normálisan fejlődött babát mutatott, szóval ha eddig nem okozott problémát, akkor gondolom eztán se fog. Csak gondoltam megkérdezlek titeket, hátha kevesebb a babonás a magyarok között. :)
2012. máj. 14. 18:23
12/16 anonim válasza:
Bocs, ha más kultúra és vallás esetleg, akkor érthető a részéről. Melyik ország, persze csak ha publikus? Mesélnél róla, milyen ott a terhesgondozás, babavárás?
Köszi!
33 hetes kismama
13/16 A kérdező kommentje:
priviben szivesen
2012. máj. 15. 09:42
14/16 anonim válasza:
ha napi több órát számítózol az sajnos nem jó, mert tömény elektroszmogot áraszt,ezért próbálok én is vigyázni, mert hamar elmegy a gép előtt az idő :(
viszont a mikrós kaját tényleg mellőzd, rákkeltő.
15/16 A kérdező kommentje:
Csak este szoktam gépezni, amikor e-maileket nézek, meg ezen az oldalon ténfergek. A mikrózott dolgokra, amióta várandós vagyok rá se bírok nézni, valamilyen ösztönszerű reakció volt. Én igazából attól vagyok kiakadva, ha azt mondják, hogy mikró előtt sem szabad állni. Azért van az ajtaján az a háló, hogy a mikrohullámok ne jussanak ki a környezetbe, különben minden ugyanúgy felforrósodna körülötte, mint benne. :)
2012. máj. 15. 16:47
16/16 anonim válasza:
sztem esti számitózás nem gáz, annyit én is gépezek..előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!