Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen lehet panadolt szedni?

Terhesen lehet panadolt szedni?

Figyelt kérdés
Tegnap óta fáj a vesém-derekam ezáltal a hasam is :(. Magne B 6ot szedek alapból..de ha beszednék panadolt enyhítené a fájdalmat vesére gondolok..Hétfőn megyek a házi dokihoz pont vérvételre kell mennem vas miatt így néz majd vizeletet is.De nem akarnék antibiotikumot szedni mert úgy kezdtem a terhességet többször nem kéne..8hete vagyok
2012. máj. 19. 08:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Na pont ezért nem szabad ilyesmit itt megkérdezni, elég sok hülyeséget írkáltatok össze, már bocs :)

Pont hogy a paracetamol az, amit javasolnak terhesség alatt a fájdalomcsillapításra, ugyanis ez az egyetlen fájdalomcsillapító, ami igazoltan egyáltalán nincs hatással a magzatra (persze ha nem mértéktelenül szedi az ember).

Tehát Panadolt nyugodtan vehetsz be. De jobb ha megkérdezel egy orvost, mert nem csodálnám, ha ennyi ellentmondásos info után összezavarodsz :)

2012. máj. 19. 23:44
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Végül nem vettem be semmi! Rengeteget feküdtem stb...jobb is lett..Amúgy 4 hetesen antibiotikumot kellett szednem..és akkor mondta a házi dokim aki mellesleg nődoki is h panadolt vegyek be ha lázam is van.De nem volt :)!Így nem vettem be.Akkor panadolt bizti lehet!De holnap úgy is megyek a házi dokihoz majd megkérdem mi a szitu ilyenkor?
2012. máj. 20. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!