Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a menete ennek az egésznek?

Mi a menete ennek az egésznek?

Figyelt kérdés
Ha valaki megtudja, hogy terhes, mi a menete? Hova megy először illetve utána

2012. júl. 26. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát én Május 4.-én pozitívat teszteltem, először kb sokkot kaptam, el sem hittem, aludtam rá egyet, felhívtam a dokit, (magánorvost) bejelentkeztem, ő megállapította hogy 5 hetes terhes vagyok, (engem nem küldött el UH-ra mivel van neki saját, de ha az SZTK-ba mész, elküldenek ultrahangra) ezután két hét múlva visszarendelt, ekkor már volt szívhang, és elküldött a védőnőhöz
2012. júl. 26. 19:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Én sztk-s orvoshoz mentem 2vonalas pozi teszt után 2 nappal. Ott kézi vizsgálat volt, majd uh-ra küldött. 1 hétre rá kaptam uh-ra időpontot, meg hozzá is. Uh-n már volt szívhang, úgyhogy a terhesség 100%osan bizonyítva lett :)

ezután mentem a védőnőhöz, aki odaadta a kiskönyvet.

2012. júl. 26. 19:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Több, mint 10 évet vártam a pozitív tesztre. aztán egyszer csak sikerült. Viszont másnap frontálisan karamboloztunk. Volt nagy riadalom, mert nem engedtem röntgenezni magam, így csak uh-on nézegették a sérüléseimet. Viszont egy igazi túlélő költözött belém :) jövő héten lesz 4 éves :)

Szóval normál esetben, mint a második + tesztnél, mert bizony olyanunk is van ám :) a teszt utáni héten mentem dokihoz, van a rendelőben uh is, pedig nem magán orvos. Megnézte, jó helyen tapadt, következő héten már volt szívhang is. Terhesgondozásba vettek és megkezdődtek a vizsgálatok. belgyógyász, vérkép+vércsoport, uh, fogászat, szemészet. 12 héten genetikai uh.

16. héten afp

20. héten genetikai uh

24. héten cukorterhelés

26. héten voltunk 4D-n

aztán a 30. héttől nekem 2 hetente uh, mert az első császáros volt és nézték a heget.

36. héttől nst

38. héten vérkép+ kenetvizsgálat

40. héten pedig születés :)

2012. júl. 26. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!