Hogy kérhetek fizetési halasztást vagy a hitelem átütemezését? És mi a menete az egésznek?
Figyelt kérdés
Van egy motorhitelem és a munkahelyem megszűnt.
Már van új de a következő fizum nem lesz elég a törlesztőre.
Hogy kérjem meg a bankot hogy adjanak egy kis időt?
2009. jan. 21. 16:19
1/2 anonim válasza:
Szia!
Bemész a bankba és megkérdezed, hogy náluk ez hogyan működik. Általában pénzért bármikor átütemezik.
De kérdés, hogy mennyire türelmesek, mert ha pl. egy hónap csúszás megengedett, akkor nem érdemes vele vacakolni.
2/2 anonim válasza:
Én most voltam az otp-ben nekem van egy személyi kölcsönöm 740 ezer ennyit vettem fel ,lett belőle 989 ezer és van egy folyószámla hitelem ami 190 ezer.Munkanélküli lettem és letelt a három hónap már és nem kapok csak húsz ezer ft-ot.Nem tudok fizetni.A kölcsönöm törlesztését 15 ezer forinttal kezdtem most fel ajánlották átváltják a kettőt egy hitelre aminek a törlesztője 35 ezer 7 évig így a háromszorosát fizetném vissza.De ha azt nem tudom ezt hogy fizessem??Képtelenség.Na ennyit a bankok segíteni akarásából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!