Miért nem nőnek a melleim?
Nem kell ezen aggódni,az én helyzetem sem jobb,legalább 3 számot nőtt a mellméretem,egyszerűen nem merek már melltartót venni,mert egyszer kétszer felveszem és kényelmetlennek érzem.Teljesen pénzkidobásnak tartom már bevásárolni,ki tudja mi lesz még szoptatás alatt,után.Még jó,hogy nyár van,mert a fürdőruha felsőimben érzem jól magam.
33hkm
Nem mindenkinek nő. Nekem pl. semmit nem nőtt a mellem egyik terhességem alatt sem. Csak a szoptatás idejére a tejtől, de ennyi. Végig a rendes melltartóimat hordtam, és vártam mikor lesz már végre nagyobb mellem nekem is, de sajnos nem lett.
2 gyerekes + 26 hkm
Én azt kívánom,hogy bár ne nőttek volna meg.. Irtózatosan nagyok lettek,pedig világ életemben 75B-s voltam,teljesen meg voltam ezzel a mérettel elégedve. Most 90C és utálom.. Utálom,hogy ha itthon nincs rajtam cicifix,akkor beizzadok alattuk,hogy a súly húzza őket lefelé és lógnak.. Már félek,mi lesz,ha beindul a tej. Soha nem lesz a régi a cicim és ez iszonyatosan elkeserít. Úgyhogy ilyenen én nem aggódnék a helyedben,inkább hálát adnék az égnek!
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!