Miért nem nőnek a melleim?
Ne aggódj, még nagyon az elején jársz, lesz még ideje nőni! De az sem biztos hogy fog nőni, de az sem befolyásol semmit. Attól még lesz tejed, ne aggódj!
27 hetes kismami
szia! nekem jóformán semmit sem nőtt acicim. az, hogy később lesz-e tejed azon múlik, milyenek a tejmirigyeid, nem hogy mekkora a melled. ha fáj a cicid, érzékeny stb., akkor beindultak a mirigyek. de nem biztos, h a melled nőni fog.
4és fél hós baba szoptatós anyokája
Szerintem örülj neki, hogy nem nőtt! A tejcsi úgysem ezen múlik...
Én mindig sírtam, hogy nagyobb melleket szeretnék, s most még mielőtt kiderült, hogy terhes vagyok (pedig 5 hetesen már tudtam) egy kosárral nőtt a mellméretem. Meg is lett a következménye, mert az addig szép és formás cicim tiszta csíkos lett a hirtelen növés miatt. Mostmeg már kenegethetem, elmúlni sosem fognak. Ráadásul azóta még egy kosárral nagyobb melltartó kell.
A hasam meg szinte sehová nem nő. Így nem ot van rajtam teher, hanem a mellem miatt. Nagyok, nehezek. Nem szeretem.
A babáért bármit elviselek, de azért én már várom, hogy visszaálljon a régi méretem...
28 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!