Ma van 5. napja, hogy késik a menstruációm. Ciklusaim eddig pontosan 28 naposak voltak. Reggeli vizeletből a Gravi-HCG teszt negatív. 1 hete reggelente kicsi émelygek, illetve melleim is egyre csak nőnek. Terhes vagyok?
A menzesz késése óta ez a 6. tesztem.
2 hónapja vetettem le a spirált erős folyás miatt. A védekezés Pharmatex krémmel történt azóta.
A krémet azért választottam, mert hormonmentes, több gyógyszerész véleményét is kikértem, szóval alapos megfontolás után választottam ezt a védekezési formát.
Sajnos lehet mégis helytelenül.
1 hete reggelente kicsi émelygek, illetve melleim is egyre csak nőnek. Ennyi tünetem van. Szerintetek van remény, hogy nem lesz az a tesz pozitív?
Tudom sokatoknak épp ez lenne a cél, de én védekeztem...
Köszönöm a válaszokat!
Nem bírtam ki, vettem egy Clearblue tesztet is, amit gyorsan megcsináltam. A tájékoztatón az szerepel, hogy felmérési adatok alapján, 1 nappal a menstruáció előtt 87%-ban kimutatta a terhességet.
Tapasztalatok ezzel a teszttel kapcsolatban?
Véleményt kértem Dr. Petróczi István nőgyógyásztól, aki hamar válaszolt is nekem e-mailben.
A fogamzásgátló Pharmatex krémre azt mondta, hogy semmit sem ér, felesleges pénzkidobás, a tesztekre pedig hogy egyik sem megbízható. Ezt így ilyen tömören, röviden, illetve a végére még egy cinikus megjegyzést is biggyesztett, "szereti az izgalmakat?"
Szóval véleményem az megvan róla...
Nem semmi az az "orvos",vagy aki ezeket írta.Sokan szednek Pharmatex krémet és igazán bevált nekik.(Bár én tablettát szedek,attól jobban biztonságban érzem magam)
A kérdésedre: velem is egyszer előfordult,hogy késett párnapot,vettem tesztet:negatív lett,feszült voltam,és fájtak a melleim(valószínüleg a növéstől),de aztán szerencsére megjött nekem.(bár én még fiatal vagyok,akkor 17éves)De azok a napok kétségbeeséssel teltek el. Írdd majd meg,hogy mi lett végül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!