Mit tegyek? Hétfőre nem vártam, kedden csináltam tesztet, negatív lett. Ettől függetlenül a melleim folyamatosan nőnek, rettenetesen feszült vagyok.
Folyamatosan aludnék,de hiába alszom pl délután egy-egy órát,olyan,mintha le sem feküdtem volna,akkor is álmos vagyok..A pulzusom nagyon magas,ezerrel ver a szívem.Mit tegyek?Több tesztet nem csinálok.Elegem van a tesztekből!
A menszesznek semmi előjele,és néha hányingerem van.
Lehet hogy nem fogsz velem egyetérteni, de akkor is csak azt tudom javasolni, mivel a tüneteid javarészt utalnak terhességre, hogy tesztelj...ha másnak kimutatja neked miért ne tenné..gondolod, hogy csak nálad nem működik? Nem kell drágát venni.
Lehet hogy a keddi tesztelésnél még nem volt elegendő HCG a szervezetedben amit a teszted érzékelni tudott, de mára, vagy holnapra már kell lennie annyinak, hogy megfelelően értékelhető legyen a teszt is..
Máshogy nem fog kiderülni, hacsak nem mész orvosi vizsgálatra, de ott csak a jövő héten, de lehet hogy csak utána tudják megállapítani.
Egyébként a dokinál fény derülhet egyéb problémára is, ha netán nem baba lenne, de nekem ilyen tünetekkel már erős pozitív tesztem volt.
Drukkolok!
Nincs velem probléma,2 hete voltam uh-n,nincs ciszta.Kb.3 hete lett meg a vérképem,az is normális,tehát se hormonális,se semmilyen problmám nincs.
Nem azt mondtam,hogy nálam nem működik a teszt,hanem hogy útálom!És azért,mert most negatív lett,csinálok pár nap múlva,és ha akkor is negatív,akkor jön az,hogy:Ne törődjek vele,hányszor előfordult,hogy valaki terhes volt,és csak ennyi meg ennyi hetesen mutatta ki,bla bla.
Magyarul feleslegesen álomba ringatom magam,mint már sokszor,és a vége úgyis mindig ugyanaz,amit megmomdott a dokim is:Ha terhes valaki,a teszt kimutatja!Ennyi.
Én szerencsére nem voltam ilyen helyzetbe mint te, de azért írok neked valamit.
A barátnőmnek ötször volt negatív tesztje, pedig terhes volt! Azóta már 7 éves a kisfia!
Úgyhogy szerintem várj még pár napot, és tesztelj újra. Nem tudom milyen teszteket szoktál venni, nekem a Gábriel még nem hazudott.
Sok sikert, és kitartást kívánok neked.
Első vagyok és ha nega lenne a mai teszted azt mondanám,hogy nincs terhesség, de én 2,5 év után lettem terhes, addig minden teszt értelemszerüen nega lett..és amikor sikerült akkor is csak a nem várt utáni napra 4 nappal későbbi lett pozitív az első nem..szóval ezért mondtam hogy próbáld ki .
A dokit pedig arra gondoltam,hogy uh-val meg tudja állapítani a terhességet, ha nincs más megállapítani való, de addig nem ad papírt a tényéről amíg nincs szívhang az pedig kb 5-6 hetesen lesz.
De te tudod mit csinálsz most , csak akkor nem értem miért kérdezted..aki pedig egy cipőben jár veled valószínű pont olyan tanácstalan mint te.
Utolsó válaszolónak üzenem,hogy nem a tanácstalan "cipősöknek" a véleményét várom,hanem akiknek már megoldódott a dolog,érted?Arra vagyok kíváncsi,hogy nekik hogy alakult.
Előző válaszoló: Én is Gabrielt használtam,és nega lett.És látod pont ez a problémám,hogy mindig azok írnak,akiknek ismerősük,barátnőjük,stb..De soha nem hallottam még olyant,hogy Igen,ez Velem fordult elő.Érted?Ez olyan legendaszerű..
De azért köszönöm a válaszokat.
Szia, én pontosan ebben a cipőben jártam. Mensi kimaradása utáni reggelen csináltam egy tesztet, negatív lett. Minden porcikámban éreztem, hogy terhes vagyok, nagyot csalódtam. Aztán elkezdtem gondolkodni.
9-peteérés 19-beágyazódás 29-pozitív teszt???? 29én csináltam egy új tesztet- POZITÍV! Nagyon drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!