Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nővérem update-ezik, Réka...

Nővérem update-ezik, Réka tornára jár 35 hetes ma volt nst-n és dokinál és nem hízik a babája és az nst is rossz lett, lehet ez a túlzásba vitt életmód miatt? Ha még most enni kezd akkor visszafordítható a folyamat?

Figyelt kérdés
Kitűzte magának hogy ő nem lesz kövér elhízott kismama és csak a szükséges 5-6 kilót hízza meg. (Harmadik babája amúgy az eddigiek normál súllyal születtek 3400-3500 grammal). Az orvosa pihenésre fogta már korábban is, de részletesen nem fejtette ki mit ért alatta meg azalatt hogy egyen rendesen. Nővérem szerint az update szerinti étkezés az rendes étkezés. Nem a módszert akarom elemezgetni meg kritizálni de létezik összefüggés a babája állapota és eközött? 2100 grammnak becsülték a súlyát.
2012. júl. 26. 16:02
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Én nem is állítom (nem vagyok orvos ) hogy biztosan az update életmód miatt van ez vagy hogy amiatt van e egyáltalán. Valamint nem állok a nap minden percében mellette hogy mit is eszik iszik mennyit mikor. Azt tudom hogy heti 5ször jár aerobicra mert akkor én vigyázok a középső gyermekre.
2012. júl. 26. 17:33
 32/34 anonim ***** válasza:

Nekem a 34. és a 36. héten 2200 grammra becsülték a babámat. Most 3200re. Teljesen jó a súlya. Ezek becslések.

40+4hkm

2012. júl. 26. 17:33
 33/34 anonim ***** válasza:

Bocsi, kicsit off leszek, de a súlybecslésnek nem mindig szabad hinni!

Csak az én példám:

Első babámat a 38. héten 2500 körül saccolták, majd 2 hét múlva 3900 grammal született!

Második babámra azt mondták, hogy jóval kisebb lesz az elsőnél mégis 4300g lett, tehát erről ennyit.

Az update étkezéssel önmagában nincs is semmi gond, ha jól tudom mindenféle tápanyag kerül a szervezetbe, csak különböző időpontban. Tehát délig akármit ehet nem igaz? Én úgy gondolom, ha valaki ésszel és odafigyelve csinálja nem árthat (persze terhesség alatt akkor fogyasszon eszerint, de normális mennyiséget).

Az nst pedig sok mindentől lehet rossz, mit értesz rossz alatt? Mert az is lehet, hogy csak aludt a baba, erre is ezt szokták mondani. Szívfrekvencia jó volt?

Amikor én kórházban voltam volt egy lány akinek picikének mérték a babáját, rengeteg fehérjét etettek vele.

2012. júl. 27. 09:04
 34/34 anonim ***** válasza:
53%

Rubint Réka nagy túrót él update szerint, csak raja nem látszik meg, mert rengeteget mozog.

Valakinek beszélni kellene a nővéred fejével, az orvosa tud az életmódjáról???

2012. júl. 27. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!