Nővérem update-ezik, Réka tornára jár 35 hetes ma volt nst-n és dokinál és nem hízik a babája és az nst is rossz lett, lehet ez a túlzásba vitt életmód miatt? Ha még most enni kezd akkor visszafordítható a folyamat?
Na le leszek pontozva de leírom a sztorimat.
Nagyon vékony alkat vagyok de terhesen 24 kg-ot híztam a lányommal aki gy fertőzés miatt 33+6 hétre érkezett, mi lett volna a végéig?
Na a fiammal mikor várandós lettem eldöntöttem hogy nem fogok sokat hízni, és Rékázam meg délután csak gyümölcsöt meg gazokat ettem. 28 hetes koromig csak 5kg-ot híztam és beindult a szülés. Visszatartották a babát és közölték hogy kicsi 900g volt 27+6 htesen. Na onnantól nem kíméltem magam zabáltam és feküdtem a kórházban 37.hétig. Akkora hasam lett 40. hétre hogy megbámultak az emberek 3700-al született a fiam. Én 17 kgal zártam. most 3 hónap telt el már majdnem megint a régi vagyok.
A terhesség nem a diétáról meg a tornázásról szól és a kórházban is mindenki dokik, nővérek óvtak mindenkit Rékától. Amúgy neki időre 2400-500-al született a kisfia.
Rákának anno mennyivel született a kisfia? tudjátok?
az se normális hogy terhesen annyi fellépést vállat mintha kötelezö lett volna. egyetlen egy épre emlékszem ami végre nem arrol szolt hogy natur joghurt meg 3 gyümidarab amikor este Kocsonyát evett s le lett fotozva
egy várandóság nem erről szól!!!!
Én is Rékázok mióta az eszemet tudom,de mikor megtudtam hogy babám lesz,ettem mindent amit megkívántam,tornázni tornáztam.10kg-ot híztam.mire hazajöttem a kórházból 12-t fogytam.nekem a baba volt a legfontosabb,így nem érdekelt volna az se ha 20 kilót hízok,csak ő megkapjon minden szükséges tápanyagot.Sztem ráért volna szülés után update-ezni,ha komolyan csinálja 1-2 hónap alatt lement volna róla a felesleg.Azt azért mond el neki hogy szoptatáskor is szükség van a megfelelő tápanyagokra,az update kajától nem lesz elég tápláló a teje.NEm a rendszer ellen vagyok,mint mondtam én is fan vagyok.A tesód majd elgondolkodik mekkora hülyeséget csinált ha több hétig nem jöhetnek majd haza a kórházból,addig míg nem hízik a baba.
De az is lehet egyébként hogy a méhlepény nem táplálja eléggé a kicsit,azt viszont az orvosnak látni kellene,és azonnal beindítani a szülést.2100nagyon kicsi 35.héten.
Kedves 13-as, a Te sztorid is tulajdonképpen alátámasztja azt, amit itt mindenki mond. Hogy nem szabad a gyermek kárára diétázni.Alaptétel.Aki ezt mégis megteszi, veszélyezteti a gyermekét.
Hozzáteszem, hogy az sem normális, hogy egy terhes nő ennyire fóbiásan féljen a testsúlynövekedéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!