Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nővérem update-ezik, Réka...

Nővérem update-ezik, Réka tornára jár 35 hetes ma volt nst-n és dokinál és nem hízik a babája és az nst is rossz lett, lehet ez a túlzásba vitt életmód miatt? Ha még most enni kezd akkor visszafordítható a folyamat?

Figyelt kérdés
Kitűzte magának hogy ő nem lesz kövér elhízott kismama és csak a szükséges 5-6 kilót hízza meg. (Harmadik babája amúgy az eddigiek normál súllyal születtek 3400-3500 grammal). Az orvosa pihenésre fogta már korábban is, de részletesen nem fejtette ki mit ért alatta meg azalatt hogy egyen rendesen. Nővérem szerint az update szerinti étkezés az rendes étkezés. Nem a módszert akarom elemezgetni meg kritizálni de létezik összefüggés a babája állapota és eközött? 2100 grammnak becsülték a súlyát.
2012. júl. 26. 16:02
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
a flow nem volt rossz most. A súlya úgy volt hogy 2090 volt akkor most meg 21 valamennyi szóval VALAMIT hízott csak szerintem nem elég ütemben (meg az orvos is ezt mondta hogy nem elég gyorsan hízott)
2012. júl. 26. 16:21
 12/34 anonim ***** válasza:
és ö erre mit mond? és egész terhességem alatt dolgoztam és ettem amikor tudtam és amit megkivántam sok ideje lehet erre forfditani az engergiáját . gyerekére nem gondol? kellene nem ö az elsö hanem a baba
2012. júl. 26. 16:21
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Na le leszek pontozva de leírom a sztorimat.

Nagyon vékony alkat vagyok de terhesen 24 kg-ot híztam a lányommal aki gy fertőzés miatt 33+6 hétre érkezett, mi lett volna a végéig?

Na a fiammal mikor várandós lettem eldöntöttem hogy nem fogok sokat hízni, és Rékázam meg délután csak gyümölcsöt meg gazokat ettem. 28 hetes koromig csak 5kg-ot híztam és beindult a szülés. Visszatartották a babát és közölték hogy kicsi 900g volt 27+6 htesen. Na onnantól nem kíméltem magam zabáltam és feküdtem a kórházban 37.hétig. Akkora hasam lett 40. hétre hogy megbámultak az emberek 3700-al született a fiam. Én 17 kgal zártam. most 3 hónap telt el már majdnem megint a régi vagyok.

A terhesség nem a diétáról meg a tornázásról szól és a kórházban is mindenki dokik, nővérek óvtak mindenkit Rékától. Amúgy neki időre 2400-500-al született a kisfia.

2012. júl. 26. 16:23
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Bocs az offért,de szerintem túlzás,amit Rékáék csinálnak! Minden tiszteletem az Övéké,mert elértek valamit,de van amit nem tudok bennük tisztelni. Ilyen pl: néztem a múltkor a közösségi oldalukat,ahol büszkén írta,hogy a lánya nem tom hány km-t futott... Olyan sovány szegény kislány... :-(
2012. júl. 26. 16:26
 15/34 A kérdező kommentje:
annyira rossz mert ő meg fényképezkedett is vele nemrég nagy hassal és hogy őt hogy megdícsérte a Réka a torna után hogy három gyerekes anyuka és milyen csinos. Mondjuk tényleg jó izmos meg ilyesmi dehát csak nem ettől lesz fitt mami.
 16/34 anonim ***** válasza:

Rákának anno mennyivel született a kisfia? tudjátok?

az se normális hogy terhesen annyi fellépést vállat mintha kötelezö lett volna. egyetlen egy épre emlékszem ami végre nem arrol szolt hogy natur joghurt meg 3 gyümidarab amikor este Kocsonyát evett s le lett fotozva

egy várandóság nem erről szól!!!!

17/34 anonim ***** válasza:

Én is Rékázok mióta az eszemet tudom,de mikor megtudtam hogy babám lesz,ettem mindent amit megkívántam,tornázni tornáztam.10kg-ot híztam.mire hazajöttem a kórházból 12-t fogytam.nekem a baba volt a legfontosabb,így nem érdekelt volna az se ha 20 kilót hízok,csak ő megkapjon minden szükséges tápanyagot.Sztem ráért volna szülés után update-ezni,ha komolyan csinálja 1-2 hónap alatt lement volna róla a felesleg.Azt azért mond el neki hogy szoptatáskor is szükség van a megfelelő tápanyagokra,az update kajától nem lesz elég tápláló a teje.NEm a rendszer ellen vagyok,mint mondtam én is fan vagyok.A tesód majd elgondolkodik mekkora hülyeséget csinált ha több hétig nem jöhetnek majd haza a kórházból,addig míg nem hízik a baba.

De az is lehet egyébként hogy a méhlepény nem táplálja eléggé a kicsit,azt viszont az orvosnak látni kellene,és azonnal beindítani a szülést.2100nagyon kicsi 35.héten.

2012. júl. 26. 16:27
 18/34 anonim ***** válasza:
be tudod linkelni? a képet?
2012. júl. 26. 16:27
 19/34 anonim ***** válasza:

Kedves 13-as, a Te sztorid is tulajdonképpen alátámasztja azt, amit itt mindenki mond. Hogy nem szabad a gyermek kárára diétázni.Alaptétel.Aki ezt mégis megteszi, veszélyezteti a gyermekét.

Hozzáteszem, hogy az sem normális, hogy egy terhes nő ennyire fóbiásan féljen a testsúlynövekedéstől.

2012. júl. 26. 16:28
 20/34 A kérdező kommentje:
Szerintem is ez lesz a vége hogy befektetik. És jó lenne már valaki kicsit keményebben elővenné hogy ne szórakozzon már tovább :((
2012. júl. 26. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!