Ti hány hetesen mentetek fogászatra? Nekem van lyukas fogam de még nem fáj. Amíg nem fáj addig nincs begyulladva? Ha be van már gyulladva milyen veszélyt jelent a babára?
addig menj el, amíg nem fáj, a baba érdekében is!
ha már be van gyulladva, akkor a gyulladás a véráramon keresztül szétterjed a testedben, bejut a babába is, lehet belőle vetélés, illetve bármelyikőtök szívizomszövetére ráhúzódhat, azt pedig nem is részletezem ,hogy ez terhesen miket okozhat
vegyél nagy levegőt és irány a fogorvos, minél előbb, hogy minél kisebb lyukat kelljen betömnie
egyébként tud adni kismamáknak való érzéstelenítőt is, ha szükségesnek látja
Vannak riasztó esetek,de jobb félni,mint megijedni!
Ha van lehetőséged,akkor kérd a Párodat,hogy menjen be Veled,és fogja a kezed!! Sokat fog segíteni!!! :-)
Boldog babavárást,és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,11hkm
Szerintem jobban! :D
Nekem van egy több okból nem fejezett be gyökér kezelt fogam,amiben csak gyökértömés van,a többi pedig a nagy luk,a nagy semmi... Én nem fogom megúszni ezt már egy töméssel...sőt,örülök,ha simán ki tudják majd húzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!