Mikor kell fogászatra meg szemészetre menni?
Figyelt kérdés
Ha nekem az egyik szemem 3szor rosszabb mint a másik,attól szülhetek természetesen?És ha a fogammal csak az a baj van 1-2-n fekete szú azzal csinál valamit?(nem kívűl,hanem belül)2012. máj. 9. 20:49
1/8 anonim válasza:
Szemészetre mindenképp menj el, ha ez a helyzet. Nekem erős a dioptriám , szemüveges is vagyok, el kellett mennem.
A fog meg még egyszerűbb. Fúrhat, tömhet is a doki. Röntgenezni, húzni nem szabad. Mindenesetre szólj róla hogy x hetes terhes vagy!
2/8 A kérdező kommentje:
én is szemüveges vagyok,de a szemüveg nincs rajtam éjjel nappal,mert fém allergiám van és kiüt az orromnál,így leszoktam ragasztani,de úgy meg nem mennék ki az utcára.A napot sem bírja a szemem így napszemüveg van rajtam kint.
2012. máj. 9. 20:57
3/8 anonim válasza:
ja, és amúgy terhesség alatt bármikor lehet menni, csak ne az utolsó hónapokra hagyd, mert akkor már nehezebben lehet mozogni :)
4/8 A kérdező kommentje:
értem köszönöm:)
2012. máj. 9. 20:58
5/8 anonim válasza:
Hát akkor majd próbáld ki szülés után a kontaktlencsét!:)
Terhesség alatt nem javaslom, mert nekem állandóan száraz volt a szemem, rossz volt viselni.
6/8 anonim válasza:
Miért nem lehet fogat húzni terhesség alatt? Nekem 13 hetesen kihúztak 1-et, alig egy hét alatt be is gyógyult a helye. Nem mondta a doki, hogy nem lehet.
7/8 anonim válasza:
Azért , mert vérveszteséggel jár. Nem csak a húzáskor vérzik, hanem utána napokig szivárog, plusz ugye terhesség alatt változik a hormonháztartás, vérbővebb az íny is, még érzékenyebb; beletörhet stb.....DE ha nagyon indokolt a dolog, természetesen kihúzzák, inkább mint egy gócos fog végig a 9 hónapig-az ugyanolyan veszélyes lehet. Szóval mindig a fogorvos dönt erről, mérlegel a lehetőségekről.
8/8 anonim válasza:
Előző vagyok. Köszönöm a választ, így már érthető, miért nem lehet fogat húzatni. Nekem csak aznap este vérzett mikor kihúzta a doki, bár ez nagyon kellemetlen volt nyelni a sok vért, de ahogy írtam hamar begyógyult szerencsére. Szóltam a dokinak, hogy terhes vagyok, tuti szólt volna, ha nem lehet kihúzni. Már a terhességem előtt is rossz állapotban volt ez a fogam, de a terhesség alatt még rosszabb lett, ezért muszáj volt megszabadulni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!