Miért nincs szívhang?
8h+5n terhes vagyok, a pocaklakóm pedig 6hetesnek megfelelő.
Mindenhol azt olvasom, hogy már 6-7 hetes terhesen van szívhang! Nálunk miért nincs?
Sokszor ellentmondásokba ütközök a hallottakkal, lehet, hogy a szívhang is nem 6-7 hetes terhesen, hanem 6-7 hetes magzatnak van csak?
Ti mikor tapasztaltátok először? Légyszi írjátok oda, hogy terhesség vagy a baba korát jelzitek!
Na igen, pontosan ez a problémám.
Az ok, hogy a baba 6 hetes, mert a peteérésem a 22. nap körül szokott lenni.
Nekem menzi szerinti 8+0 napon mondták 6+3 hetesnek és még csak szívcsőpulzáció volt látható. Egy hét múlva 7+3 hetesen volt szívhang...
Barátnőm menzi szerint most 23 hetes, de "igazából" épp csak 20 hetes...
Rendszeres volt a menstruációd? Nekem kb.40 naponta jött meg, barátnőmnek meg kb. kéthavonta. Ebből erednek az eltérések.
Az utolsó mensi első napja már 62 napja volt?
Szerintetek mitévő legyek? Már végképp nem értem.
Szerintem nem fogom kibírni még 6 hétig.
2-3 hét múlva visszamegyek.
Nem egészen.
A terhesség felelt meg 6+3, illetve 7+3 hetesnek. Ekkor a magzat 4+3, illetve 5+3 hetes.
Így számolnak, ami hülyeség, de akkor is így számolnak.
Ha megnézel a neten egy UH méret táblázatot, ott is azt írják, hogy 6+3 hetesen X mm... De attól még a magzat 4+3 hetes. Csak nem így számolják!
Ha a papírodon az van, hogy 6+0 hetes, az a terhességed hete!
mennyi hülyeséget írnak... ne aggódj lesz szívhangja
Persze hogy nem mondta volna a kiskönyvet ha úgy gondolná hogy baj lesz..
Egyébként keress rá a terhesség hétről hétre..címszavakra...
Én mensi szerint 9 hetes lennék 5hetesen voltam dokinál ahol kiderült, hogy még éppen csak 3 hetes végre 7 hetes vagyok és van szívhangja...
de tulajdonképpen nem én vagyok 7 hetes terhes hanem a baba 7 hetes, én már 9 hetes terhes kéne ,hogy legyek.
Nekem azt mondták, ne olvassak annyi hülyeséget feleslegesen...
:)
Boldog babavárást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!