Miért nincs szívhang?
8h+5n terhes vagyok, a pocaklakóm pedig 6hetesnek megfelelő.
Mindenhol azt olvasom, hogy már 6-7 hetes terhesen van szívhang! Nálunk miért nincs?
Sokszor ellentmondásokba ütközök a hallottakkal, lehet, hogy a szívhang is nem 6-7 hetes terhesen, hanem 6-7 hetes magzatnak van csak?
Ti mikor tapasztaltátok először? Légyszi írjátok oda, hogy terhesség vagy a baba korát jelzitek!
akkor kora ierhesség még mikor rendelt vissza? két hét mulva lesz már szivhang is
én is amikor másodszor voltam embrionális árnyék volt szivpulzácioval majd rá 2 hétre 21 mm baba
Köszönöm! Akkor tuti, hogy két hét múlva lesz és a 7hét a babára nem a terhességre vonatkozik.
Két dokinál is voltam, ez egyik azt mondta, hogy két hét múlva a másik, hogy 6 hét múlva menjek vissza.
Nem tudom mitévő legyek. Legalább egy fotót adhattak volna.
Azt mondták, hogy terheskönyvet csináltassak.
A mérete hat hetesnek megfelelő, vagy hat hete fogant?
Ha méretileg hat hetes, akkor még várhattok, akkor pont vagy van, vagy nincs szívhang.
Nálunk 5+6 hetesen látszott egyébként, 6-7 hetes korban észlelik először, nem 6-7 hetes embriónál.
Én 6+3 hetes kismama voltam, mikor már volt szívhang.
Lehet, hogy később fogant a baba, ezért nincs még szívhang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!