Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet ebből nagy baj?

Lehet ebből nagy baj?

Figyelt kérdés
18. hetemben járok és csak mostanra tudtam letenni a cigit!szégyenlem és minden nap iszonyatos bűntudatom volt,de most megembereltem magam!volt,hogy napi 10 szálat is elszívtam(gyengébbet),volt,hogy kevesebbet!nem azt várom,hogy tapsoljatok,csak egy kis bíztatást,hogy még nem volt késő letennem!volt valaki hasonló helyzetben?mi lett a babóval?nagyon szégyenlem magam... :(
2012. júl. 26. 08:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem értem az ilyen kérdéseket, de azért leírom amit szoktam.

Nem tudjuk hogy mit okoztál ezzel, de mindenesetre nagyon jó hogy letetted. Jobb később mint soha!

Tudod, ismerek olyan anyukát akik végig dohányoztak, nem lett semmi baja a babájuknak. És ismerem a másik oldalt is aki szintén dohányzott de komoly gondokat okozott a cigi.

Ne agyalj ezen, gondolkodj pozitívan és bízz abban hogy minden rendben lesz!

Boldog Babavárást!

37 hkm

2012. júl. 26. 08:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Gratulálok, hogy lett akaraterőd ehhez!!

Reméljük semmi baj sem lesz, néha elnézem a kórház előtt dohányzó kismamákat, mégis egészséges a picijük, szóval ne aggódj szerintem, mostantól figyelj oda még jobban, sok vitamin, mozgás, pihenés!

2012. júl. 26. 09:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jól csináltad, hogy letetted, jobb később mint soha. Főleg az utolsó trimeszterben nagyon ártalmas. Amúgy sose jó, de jobb most letenni, mint végig szívni! Egyébként ezt a dolgot nem fogják azok megérteni, akik koca dohányosok, vagy nem dohányoztak soha. Nagyon le fognak szidni, rá se ránts! :) Szóval én így is örülök! Én akkor tettem le, mikor megláttam a két csíkot. Első gyermekemnél könnyebb volt, mert végig hánytam, és nem is kívántam. Aztán akkor gyújtottam rá megint, mikor már nem szoptattam. És most nagyon nehéz, mert nem hányok, kívánom is, de nem szabad! Én megértelek!
2012. júl. 26. 09:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Sok C vitamin, gyümölcs, zöldség, és jobb későn, mint soha! Biztos nem lesz gond a kicsivel. Csak mostantól ne is gyengülj el.
2012. júl. 26. 09:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon gratulálok,hogy sikerült letegyed!Sok embernek még ez sem sikerül.Pontosat mi sem tudunk,de jó esélyed van arra,hogy egészséges legyen,csak ne szívj többet.Ha nagyon izgulsz,akkor elmehetsz az Istenhegyi génközpontba,egy genetikai vizsgálatra,de vannak még egyéb lehetőségek is,kerettől függően.Most egyél nagyon sok zöldséget,gyümölcsöt,fehérjét.Igyál sok folyadékot.Ha rád jön a "cigizhetnék" ajánlom,hogy egyél répát,karalábét,almát,vagy szopogass MAOAM cukorkát,esetleg nézd meg az adott terhességi héten mije fejlődik ki a babának,és ezért embereld meg magad.Vagy zuhanyozz le.
2012. júl. 26. 09:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én a 20-adik héten tettem le a cigit, igaz, a 10-edik hét környékétől kezdve (akkor tudtam meg hogy terhes vagyok) napi 1 szálat szívtam. Iszonyat lelkiismeret furdalásom volt akkor, de most is az van. A lányom egészséges és gyönyörű, de valahányszor eszembe jut hogy mit tettem vele, és hogy az önzésem miatt baja is lehetett volna... Azóta megfogadtam, hogy ezt "jóvá teszem" valahogy, és én leszek a lehető legjobb anyja a picinek. És persze eszembe sem jut most, szoptatás alatt rágyújtani :)

Nagyon jól tetted hogy abbahagytad

2012. júl. 26. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!