15 hetes vagyok! Voltam ultrahangon és a méhlepény teljesen fedi a méhszájat és az első falon tapad! Ebből nagy baj lehet? A doki semmit nem mondott.
Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 18:48
1/7 anonim válasza:
Ne aggódj, még változhat a helye a lepénynek.
Az egyik ismerősömnek is így volt, őt eltíltotta a doki a házas élettől.
2/7 anonim válasza:
Még feljebb mehet, bőven van rá ideje. Az, hogy elöl tapad, az nem gond. A rizikót az okozza, hogy fedi a méhszájat, emiatt előfordulhat vérzés. Nem mondott semmit az orvos? Ilyenkor általában nem ajánlott a szex, a nehéz fizikai munka, az emelgetés, cipekedés. Szóval, ahogy a méh növekszik, feljebb húzhatja a lepényt is és ha így lesz, akár simán is szülhetsz. Ha azonban végig ott marad vagy rálóg a méhszájra, a baba és a te érdekedben császárral fog megszületni a pici. Nekem egyébként a 32. hétre volt végre jó helyen...
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Én már az első perctől el vagyok tiltva mindentől!:((((Itthon ülök!És sajnos sok időm van agyalni!:(((
Annyira félek,hogy ez bajt okozhat!!!!
2010. jan. 22. 19:04
4/7 anonim válasza:
Nyugi! Én is ilyen helyzetben voltam, csak van még 3 gyerekem, akik mellett a pihenés nem lehetséges.. Szóval csináltam a dolgom, nem agyaltam semmin, nem is lett semmi baj. Persze ezzel nem azt mondom, hogy ne pihenj, de foglald el magad, olvass, csinálj bármit, csak ne azon gondolkodj, hogy milyen bajotok lehet, mert most nem erre, hanem nyugalomra van szükségetek!!!
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy köszönöm!Első baba!És 5 évet vártunk rá!Így már egy hascsikarásól is agybajt kapok:((( :)))
2010. jan. 22. 19:26
6/7 anonim válasza:
Semmi gond nem lesz! No sex, sok pihi, ici-pici séta, míg nem olyan nehéz a baba, utána már az sem..., no hajolgatás, emelgetés!
7/7 anonim válasza:
Még feljebb mehet! Nekem volt egy ismerősöm, akinek lent maradt, őt befektették a szülés előtt, már nem tudom hány héttel korábban, csak császár jöhetett nála szóba. Tényleg kímélni kell magad, nem szabad emelni, hajolni.
Már pár hónapos, egészséges a babája az isemrősömnek. Nyugi!
37+2 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!