Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi van akkor ha a 26 heten...

Andiciccca kérdése:

Mi van akkor ha a 26 heten nem jo a cukoreredmény. Be kell menni korházba?

Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 14:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem be kellett feküdni 3 napra... Pedig csak 2 tizeddel lett több, mint a felső határ.
2012. júl. 25. 14:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem viszont 3 egésszel volt több, és nem kellett befeküdnöm. Egy dietetikussal kellett beszélnem, aki elmagyarázta a diéta lényegét, aztán egy hét múlva reggeli után egy órával mérte meg a belgyógyász főorvos a cukromat, és mivel jó eredménye volt, így 2 hét múlva ezt megismételte, végig a terhesség végéig. Mondta, hogy azért szúró próba szerűen mérjem otthon is. Én nagyon utáltam diétázni terhesen, nagyon kívánós voltam, és a cukrom az idő előrehaladtával egyre magasabb lett, és határeset volt, hogy nem kaptam inzulint.
2012. júl. 25. 14:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is diatetikushoz kell járnom kontrollokra és mellette 180g-os diétát tartani, naplót vezetni, mikor mit eszem. Napi 6 étkezés és utána 1 órával cukormérés. Venni kellett vércukorszint mérőt. Mindenképpen követik az eredményeidet, és ha kell akkor inzulin. Neked mennyi lett a terheléses cukrod?
2012. júl. 25. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!