Párom ivott tegnap 3% sört és maradt benne 1 dl a palackba nem fedte le? Attól még alkoholos Igaz, kismama vagyok de gondoltam innék belöle de gondlom csak a szénsav ment ki belöle igy nem kockáztatnám meg
Ugyan, ennyit nyugodtan megihatsz.
Én néha ha megkívánom megiszok fél dl sört, bort, de egyszer előfordult, hogy egy fél l-es dobozos 2%-os citromos sört ittam meg.
Attól lenne baja a babának, ha rendszeresen többet innál.
Igaz, hogy csak a szénsav ment ki belőle, de ha megkívánod ihatsz egy kis pohárral.
Gondolom nem rendszeresen sörözöl.
Vagy lehet kapni alkoholmentes sört is.
nagyon nagyon ritkán kivánom meg de egy picit innék belöle
imádom az alkoholmentes sört de most nincs itthon
Semmi bajotok nem lesz, nekem például orvosi utasításra kell szükség esetén egy korty konyakot innom.A szükség esetén az keményedést jelent. :D
23+6 hkm
Nem tudom hogy a 7-es válaszoló mért lett lepontozva.Igaz amit ír!Napi 1 deci talán nem de attól sem lesz baja a kicsinek de 2 naponta a decit meg lehet inni a v borból mert jót tesz a keményedésnek és nem nyílik hamar ki a méhszáj.Szülés után pedig nyugodtan napi 1 deci sőr mehet mert tejszaporító.Szoptatás után kell meginni így semmi alkohol nem marad a következő szoptatásig az anya szervezetében.Itt 1 deciről beszélgetünk nem alkoholizmusról.
Üdv egy otthon lévő szülésznő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!