Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Párom ivott tegnap 3% sört és...

Párom ivott tegnap 3% sört és maradt benne 1 dl a palackba nem fedte le? Attól még alkoholos Igaz, kismama vagyok de gondoltam innék belöle de gondlom csak a szénsav ment ki belöle igy nem kockáztatnám meg

Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 12:42
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
vagy rosszul tudom?
2012. júl. 25. 12:42
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

Ugyan, ennyit nyugodtan megihatsz.

Én néha ha megkívánom megiszok fél dl sört, bort, de egyszer előfordult, hogy egy fél l-es dobozos 2%-os citromos sört ittam meg.

Attól lenne baja a babának, ha rendszeresen többet innál.

2012. júl. 25. 12:43
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Annyi nem fog ártani, idd meg nyugodtan
2012. júl. 25. 12:44
 4/12 anonim ***** válasza:
93%

Igaz, hogy csak a szénsav ment ki belőle, de ha megkívánod ihatsz egy kis pohárral.

Gondolom nem rendszeresen sörözöl.

Vagy lehet kapni alkoholmentes sört is.

2012. júl. 25. 12:44
 5/12 A kérdező kommentje:

nagyon nagyon ritkán kivánom meg de egy picit innék belöle

imádom az alkoholmentes sört de most nincs itthon

2012. júl. 25. 12:45
 6/12 anonim ***** válasza:
83%

Semmi bajotok nem lesz, nekem például orvosi utasításra kell szükség esetén egy korty konyakot innom.A szükség esetén az keményedést jelent. :D

23+6 hkm

2012. júl. 25. 12:48
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Ihatsz belőle! Nekem a szülészet-nőgyógyászaton mondta az osztályvezető főorvos, hogy igyak meg minden nap 1dl vörösbort. Szülés után is mondta, hogy hozassak be egy palack v.bort. :) Ne aggódj, nem lesz ennyitől baja a kisbabának! :)
2012. júl. 25. 12:48
 8/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom hogy a 7-es válaszoló mért lett lepontozva.Igaz amit ír!Napi 1 deci talán nem de attól sem lesz baja a kicsinek de 2 naponta a decit meg lehet inni a v borból mert jót tesz a keményedésnek és nem nyílik hamar ki a méhszáj.Szülés után pedig nyugodtan napi 1 deci sőr mehet mert tejszaporító.Szoptatás után kell meginni így semmi alkohol nem marad a következő szoptatásig az anya szervezetében.Itt 1 deciről beszélgetünk nem alkoholizmusról.

Üdv egy otthon lévő szülésznő!

2012. júl. 25. 13:14
 9/12 anonim ***** válasza:
92%
Régen is ez volt a praktika nagyanyáink idejében.Napi 1 korty konyak.Nem pedig napi 2X3 magnézium:D No PARA!
2012. júl. 25. 13:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem is lepontozott, pedig a konyak hat és nem árt.Inkább mint, hogy koraszülött legyen szegénykém...de mindegy engem nem érdekel hány %-ban hasznos...
2012. júl. 25. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!