18 évesen terhes vagyok szerintetek mit csináljak?
"csak tudod attol felek, hogy esetleg aztmondjak tobbet nemakarnak latni, mert szegyent hozok rajuk.azt mondtak ha megtartom tobbet nem akarnak latni.." - igen Kérdező, valószinűleg ezt fogják mondani, szóval ettől nincs mit félned:))
Az embereknek ugyanis szokásuk gyomorból reagálni egyfelől, másfelől nyilván most próbálnak minden eszközzel nyomni az általuk helyesnek vélt út irányába, lévén semmi más eszközük nincs, hisz a döntés a tiéd.
Ha betöltöd a 12. hetet (vagy ha most még nem vagy 18 éves akkor a 18. hetet) és ez a lehetőség elmegy számukra, akkor meg kénytelenek lesznek a jelenben gondolkodni, és hamarosan változni fog a hozzáállásuk. Ez a teljesen szokvány koreográfia az esetek 90+%-ában...
Szóval szerintem alapos megfontolás után döntsetek úgy a pároddal együtt, ahogy ti tartjátok helyesnek, mert ez már a ti életetek, a ti történetetek...
marcius 26.an toltottem a 18at.
igennagyon szeretnem csakugyanugy mint te is felek, hogy nemfogom tudni neki megadni mindent amit szeretnek.nagyon jo anyuka szeretnek lenni jobbak mint az en szuleim voltak.csak boldog lennek ha nem kenyszerbol fogadnak el a szuleim, hogy nagyszulok lesznek...
Most le leszek pontozva biztos! 18 éves vagy és már több mint 3 éve gyógyszert szedsz? No komment! Az én lányomnak biztos nem engedném 15 évesen. Mármint nem a gyógyszert, egyáltalán a szexuális kapcsolatot. Mi lesz a hormonjaiddal 30 évesen?
Ha vállajátok a babát kívánom hogy minden úgy legyen ahogy szeretnétek. Csak később meg ne bánd az ifjú lánykorodat, nehogy visszasírd. nem rosszallásból írtam ezeket. bocsi.
Így látatlanban azért nehéz kimondani, de egy működő petefészekkel én is vállalnám. De ezt könnyű kimondani, mert nem nekem kell megoldani az ezzel járó problémát. De egy petefészek mellett egy abortusz, ki tudja mikor és hogyan sikerülne a gyerek.
A másik, h. én azon se csodálkoznék ha 15 évesen már nemi életet élnek a fiatalok-. A jobbik az, ha van eszük védekezni. Megtiltani nem lehet, bárhol megoldják. Elég ha abból indul ki, amit a buszon hallok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!